Sushilovers, opgelet! Je kunt deze zomer weer naar het sushifestival in Utrecht

Door Janine Guijt 12 februari 2019

Maki, rainbow rolls, nigiri, handrolls: ben jij er ook dol op? Dan word je vast heel blij van dit nieuwtje: Sushi and Asian Streetfoodfestival Joy strijkt deze zomer weer neer in het Griftpark. Om precies te zijn van 6 tot en met 8 september.

Je moet dus nog even geduld hebben voordat je je tegoed kunt doen aan sushigerechten van de lopende band (want ja, die is er op het festival), maar je hebt in ieder geval iets leuks (en lekkers) om naar uit te kijken.

Sushi én streetfood

Behalve stands met heel veel sushi, vind je op het festival ook foodtrucks waar je van allerlei verschillende soorten Aziatische streetfoodgerechten smult: van yakitori tot Aziatische pizza en van springrolls tot Japanse poffertjes. Naast de foodtruck en -stands zijn er dus ook twee lopende banden met sushi, waar je sashimi, nigiri’s, maki’s en ander lekkers vanaf kunt pakken.

Sushi én romantiek aan de lopende band bij Sushifestival JOY in het Griftpark!

Gepostet von Indebuurt Utrecht am Freitag, 31. August 2018

Van karaoke tot yoga

Of het alleen bij eten blijft tijdens JOY? Zeker niet! Je kunt je als bezoeker ook uitleven in één van de kamers van het karaoke-hotel, losgaan op nostalgische arcadespellen, lekker relaxen bij een heerlijke yogales en massage of meedoen aan een sushiworkshop. Voor de kleinste festivalgasten is er een speciaal kinderprogramma met kookworkshops, knutselactiviteiten, theater en spellen als Mikado en sumoworstelen.

Wie, wat, waar?

Dan nog wat praktische dingen. Sushi & Asian Streetfood Festival JOY vind je van vrijdag 6 september tot en met zondag 8 september in het Griftpark in Utrecht. Jup, dat duurt nog wel even dus, maar je kunt ‘m maar vast in je agenda hebben staan, toch? Oh en ook fijn om te weten: het festival is gratis toegankelijk.

Lees ook:

What the…?! Bij het nieuwe restaurant FAK krijg je gratis sushi als je van je telefoon afblijft

Normaal zijn we er als de kippen bij om over nieuwe zaken in ons stadsie te berichten. Maar FAK in d...

13 x sushi eten in Utrecht

Van nigiri's tot maki's en van handrolls tot sashimi: sushi gaat er altijd wel in, toch? Waar je in ...

Meer over

Doen Video

adv.