Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Supertoll! Je kunt sinds kort losgaan in een après skihut in Utrecht

Aangeboden door Grand Café De Vrienden 8 juni 2019

Voor velen is dit hét hoogtepunt van het jaar: de wintersport! En natuurlijk is skiën hartstikke leuk, maar nóg veel leuker is natuurlijk de après ski. Klinkt herkenbaar? Dan hebben we heel goed nieuws voor je. Voor een gezellig après ski feestje hoef je voortaan niet meer naar de sneeuw, want ook in Utrecht kun je nu terecht in een après skihut. Supertoll! 

Après ski in eigen stad

Waar je de skihut kunt vinden? Nou, gewoon bij Grand Café De Vrienden! De après-ski bar is geopend van woensdag tot en met zaterdag. De dj draait de hele nacht lang de lekkerste après ski hitjes zodat jij je voor even op skivakantie waant.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: De Vrienden
Foto: De Vrienden
Foto: De Vrienden
Foto: De Vrienden

Doe mij nog een Jager Bomb

Bij een après ski feestje horen natuurlijk lekkere drankjes. Uiteraard zal het bier rijkelijk vloeien, maar daarnaast kun je ook kiezen voor typische après ski drankjes als Flügel en Jägermeister. Ook heel leuk is dat je voor €20,- het krokodillenspel kan spelen met tien shots. Daarnaast kun je ook pitchers bestellen voor €12,50. En omdat je de dag daarna tóch niet de piste op hoeft, kun je tot lekker laat blijven hangen.

Even wat anders

Heb je na een paar uur feesten in de skihut behoefte aan wat anders? Dan wandel je gewoon door naar de andere zaal van De Vrienden. Daar kun je de hele avond losgaan op lekker dansbare nummers, en in het weekend geniet je hier van live pianomuziek. We zeiden het toch: voor een goed feestje moet je bij De Vrienden zijn!Meer over Grand Café De Vrienden ontdekken?

Grand Café De Vrienden

cafés

Geopend17:00 - 05:00

Nobelstraat 8 - 10, Utrecht

Bekijk meer:cafés

adv.