Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Strepen maar! Tijdens The Bucketlist Festival doe je alles wat je altijd al wilde doen

Door Janine Guijt 1 augustus 2017

Een tattoo laten zetten, vuurspuwen, of trouwen met de ware: je kunt het op zaterdag 2 september allemaal van je bucketlist afstrepen. Tijdens The Bucketlist Festival doe je alles wat je altijd al wilde doen en ga je naar huis met een flinke verzameling aan bijzondere ervaringen.

Natuurlijk heb jij inmiddels ongetwijfeld al heel wat Utrechtse ervaringen van je bucketlist af kunnen strepen. Maar hoe zit het met de rest van de lijst? Heb je die tattoo al laten zetten? Durfde je het aan om een insect te eten? En ben je al getrouwd met de liefde van je leven? Geen paniek als je al deze vragen met ‘nee’ moet beantwoorden. Op The Bucketlist Festival werk je je hele bucketlist in een dag af. Dus haal die lijst maar van de koelkast, stop een pen in je tas en vergeet je stoute schoenen niet aan te trekken.

Levend Tinder en zwemmen in popcorn

Dit jaar wordt The Bucketlist Festival voor de tweede keer georganiseerd in de Metaalkathedraal. Vorig jaar kon je op het festivalterrein onder andere levend Tinder’en, je eigen begrafenis naspelen, jezelf onderdompelen in een bad met popcorn en een auto slopen.

Wat je dit jaar – naast spannende en bizarre activiteiten – nog meer kunt verwachten van dit uitdagende festival? Foodtrucks, live muziek en ’s werelds allergrootste silent disco (met maar liefst 400 koptelefoons).

Praktische info

The Bucketlist Festival vindt op 2 september – van 14.00 tot 22.30 uur – plaats in de Metaalkathedraal. Een toegangsticket kost €15,-. De toegangsprijzen van de bucketlistactiviteiten variëren van € 0,- tot € 7,50. Meer informatie over het programma vind je hier.

Meer over

Doen

adv.