Stadsschouwburg presenteert: doldwaze winterkomedie voor de hele familie

Aangeboden door Winter Utrecht 9 november 2018

Stel je voor: je ouders gaan op vakantie en jij past op het huis. En juist op dat moment staan er inbrekers voor de deur. Komt dit verhaal je bekend voor? Dan weet je welke kerstklassieker je binnenkort in de Stadsschouwburg kunt zien. 

Op het puntje van je stoel

Van 19 november tot en met 30 december 2018 kun je dagelijks in de Stadsschouwburg naar [email protected]. Deze theaterproductie zit vol grapjes, coole stunts en spannende wendingen. De makers geven een eigentijdse draai aan de bijna gelijknamige filmklassieker uit 1990. Het verhaal gaat niet over Kevin die het vliegtuig mist en daarom de kerst ‘home alone’ doorbrengt. Het gaat over gescheiden ouders die weer verliefd worden en hun kinderen op het huis laten passen.

[email protected]

Die kinderen heten Jip en Puk. Zij kennen elkaar van school, waar de één de ander pest. Maar wat doe je als je gescheiden moeder een relatie krijgt met de vader van je grootste pestkop? En nog erger, als je veroordeeld wordt om samen op het huis te passen omdat de ouders er een weekje tussenuit gaan? Saai wordt het niet, want twee inbrekers hebben het op een miljoenenschat in het huis gemunt. Slagen ze erin hun wederzijdse afkeer te overwinnen en de inbrekers te slim af te zijn? En wat wil die griezelige buurman toch? Wij zitten al op het puntje van onze stoel!

Huilen van het lachen

[email protected] is naast spannend en grappig ook leerzaam. De theaterproductie gaat ook over vriendschap, kwetsbaarheid en het overwinnen van je onzekerheden. En daar stoeien niet alleen de kinderen mee, maar ook ouders. Zorg dus voor een pak zakdoekjes, want dit familie-uitje bezorgt je tranen van het lachen… en wie weet nog wat meer. Tickets voor de voorstelling [email protected] zijn online verkrijgbaar en aan de kassa van de Stadsschouwburg Utrecht. Prijzen lopen uiteen van €10,- tot €25,50 per persoon. Alvast kennismaken met de cast? Bekijk dan de onderstaande video.

Winter Utrecht

Wil je meer lezen over wat er allemaal te doen is in de wintermaanden in Utrecht? Klik dan op de onderstaande button van Winter Utrecht. Daar vind je een compleet overzicht van de leukste uitjes voor jong en oud. Of lees dit artikel:

Kerstmarkt Haarzuilens

Deze waanzinnige kerstmarkt komt binnenkort naar Haarzuilens

Als wij kerstmarkt zeggen, dan zeg jij natuurlijk: glühwein, kerstbomen met lichtjes en warme wafels...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Winter Utrecht Meer over Winter Utrecht ontdekken?

Winter Utrecht

bezienswaardigheden

Catharijnesingel 38, Utrecht

Bekijk meer:bezienswaardigheden

adv.