Staarwedstrijd en geblinddoekt dansen: deze speeddate avond is wel heel bijzonder

Door Anne-Meike van den Berg 15 maart 2019

Ben jij he-le-maal klaar met Tinder en wil je eens op een totaal andere manier in contact komen met andere singles? Dan hebben we een leuke tip voor je. Maandag 18 maart kun je in Utrecht naar een Playdate-avond. Niet urenlang swipen zonder dat het iets oplevert, maar gekke opdrachten doen om elkaar te leren kennen, leuk!

Playdate is bedacht door Simone, Joël en Michelle. Zij zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van slechte én leuke (Tinder)dates en standaard speeddate avonden. Daten, dat kan leuker en vooral anders, vinden ze. Hoe dan? Nou, door samen grappige opdrachten uit te voeren en uitdagingen aan te gaan.

Staarwedstrijd en geblinddoekt dansen

Op de Facebookpagina van Playdate lezen we: ‘We creëren een veilige space waarin je door middel van allerlei leuke oefeningen uitgenodigd wordt om iets meer van jezelf te laten zien. En we zorgen ervoor dat het ook fun wordt. Misschien vertel jij straks dat de vonk tussen jullie oversloeg tijdens een staarwedstrijdje, een geblinddoekte dans of tijdens het delen van je grootste dromen.’

Hoe, wat, waar…

Playdate is maandag 18 maart van 19.30 tot 22.00 uur bij Emma Centrum, aan de Cremerstraat in Utrecht. Meedoen kost €14,- en je kunt ook een Playdate strippenkaart kopen. Vrouwen kunnen via deze link een kaartje kopen, mannen doen dat hier. De avond is voor single twintigers en dertigers. Bekijk het Facebookevent voor meer info.

Lees ook:

date

6 x heerlijke date-avonturen van Utrechters

Het kan geweldig, interessant, gezellig of ongemakkelijk zijn, maar met een béétje geluk houd je er ...

7 x originele ideeën voor dates in Utrecht

5 x zo verover je het hart van een Utrechter

Speeddaten in Utrecht: hier vind je je nieuwe vlam

Deze dingen moet je weten als je een Utrechter wilt daten

Meer over

Doen Getipt

adv.