Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oh, kom er eens kijken: met deze speurtocht kun je supertoffe prijzen winnen

Aangeboden door Ondernemersvereniging #ASW030 14 december 2020

Echte Utrechtse speurneuzen hebben het vast al voorbij zien komen: aan de Amsterdamsestraatweg kun je nu meedoen met een leuke puzzeltocht. Sinterklaas en de Kerstman waren van plan een mooie puzzel cadeau te doen aan alle Utrechters, maar… de puzzelstukjes zijn zoekgeraakt. Om de puzzel weer compleet te maken, rekenen de Sint en de Kerstman op jou. Als je meedoet levert dat niet alleen een leuke ervaring op, maar maak je ook nog eens kans op mooie prijzen! Kun je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken? Dat komt goed uit, want wij weten waar je hints kunt vinden die jou vooruit helpen.

Mocht je het eerste bericht op indebuurt even gemist hebben, dan praten we je eerst even bij. We kunnen ons goed voorstellen dat je je vooral afvraagt hóe de puzzelstukjes verdwenen zijn. Om daarachter te komen, is het belangrijk om eerst de film ‘Sinterkerst en de verdwenen puzzelstukjes’ te bekijken. De film is gemaakt door ondernemersvereniging #ASW030 en vind je hieronder:

Vergeet je camera niet mee te nemen!

Film bekeken? Tijd om op pad te gaan! De 24 puzzelstukjes die zijn verdwenen, zijn te vinden in de etalages van de Amsterdamsestraatweg. Aan jou de taak om ze allemaal op te sporen en te fotograferen. Als je alle stukjes op de gevoelige plaat hebt vastgelegd, kun je de puzzel weer compleet maken.

Misschien heb je al een paar keer (een deel van) de Amsterdamsestraatweg afgelopen, maar is het niet gelukt om alle stukjes te vinden. Om je een beetje op weg te helpen, heeft #ASW030 op Facebook en Instagram een paar hints gedeeld. Zo luidt één van de hints als volgt: ‘Je wordt super blits in deze feestelijke outfits’. Kun jij raden naar welke winkel deze hint verwijst? Het antwoord bekijk je hier.

Deel de oplossing en maak kans op prijzen

Met deze hints wordt het zoeken naar de verdwenen puzzelstukjes hopelijk iets makkelijker voor je. Is het gelukt om alle stukjes op de foto te zetten? Goed gedaan! Deel de oplossing op de Facebookpagina van #ASW030 om kans te maken op een cadeaubon van één van de leden van #ASW030! Let op: deel de oplossing vóór 27 december 2020, want daarna worden de prijzen verloot. Veel puzzelplezier gewenst!

Lees ook:

Arvid Dam ASW030

Arvid is voorzitter van ASW030: ‘Alles uit de hele wereld vind je aan de Amsterdamsestraatweg’

"Als ik moet omschrijven hoe de afgelopen weken waren, zou ik zeggen: surrealistisch. Elke dag leek ...

7 x naar de kapper aan de Amsterdamsestraatweg

7 x koffiezaken aan de Amsterdamsestraatweg die je waarschijnlijk nog niet kent

5 x supermarkten aan de Amsterdamsestraatweg die je waarschijnlijk nog niet kentDeze bijdrage wordt je aangeboden door Ondernemersvereniging #ASW030. Meer over Ondernemersvereniging #ASW030 ontdekken?

Ondernemersvereniging #ASW030


Bemuurde Weerd OZ 31, Utrecht

adv.