Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Speeddaten in Utrecht: hier vind je je nieuwe vlam

Door Janine Guijt 23 mei 2018

Kijk, natuurlijk kun je je helemaal suf swipen op Tinder, of in de kroeg op jacht gaan naar je volgende scharrel. Maar als je wat serieuzere intenties hebt, is het niet altijd makkelijk om een prins(es) op het witte paard te vinden. Gelukkig kun je in Utrecht op heel veel plekken speeddaten! Waar? Hier!

Eh…speeddaten? Jup! Het idee is heel simpel: op één avond ontmoet je een hele rits mede-singles. Via een formulier of online profiel vul je in met wie je een match had. De organisatie koppelt je vervolgens aan mensen die jou óók wel zien zitten. Daarna kun je zelf contact leggen met deze vlam!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Speeddaten in De Winkel van Sinkel

winkel van sinkel

Speeddaten.nl organiseert bijna iedere dinsdagavond een gezellige speeddatesessie in de Winkel van Sinkel. Wat je van zo’n avond kunt verwachten? Een welkomstdrankje en -hapje, gezellige hosts en héél veel singles natuurlijk. Je ontmoet tijdens een speeddate ongeveer 15 tot 20 singles. De dates duren tussen de drie en vijf minuten. Dat lijkt misschien heel kort, maar dat is volgens Speeddaten.nl lang genoeg om te weten of er een klik is. Binnen 24 uur ontvang je een mail met jouw matches en dan is het natuurlijk aan jou (of de andere partij) om al dan niet een vervolgdate te plannen.

Een speeddate via speeddaten.nl kost €27,50 en hier vind je meer informatie.


Meer over Winkel van Sinkel ontdekken?

Winkel van Sinkel cafés

Gesloten10:00 - 00:00

Oudegracht 158, Utrecht, , Utrecht

Bekijk meer:cafés

Versieren in Venue

venue
Foto: Venue

Ook bij Venue kun je zomaar de liefde van je leven tegen het lijf lopen. Tijdens de speeddateavonden van About Love ontmoet je ongeveer twintig singles per avond. Na vier minuten klinkt de bel en schuiven alle singles een plekje door. Zo heb je steeds een andere gesprekspartner tegenover je, totdat je iedereen hebt gesproken. Na elk gesprek geef je op je dateformulier aan of je verder met de ander in contact wilt komen. About Love organiseert speeddateavonden voor hetero’s en LHBT’ers en deelname kost €17,50. Op de website van About Love vind je de data van de speeddatesessies en meer info.


Meer over Venue ontdekken?

Venue Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Varkenmarkt 16, Utrecht

Bekijk meer:Permanent gesloten

Ontmoet je nieuwe vlam in de Branding

Of je nu 25 bent of 65, Flitsdate organiseert speeddateavonden voor (bijna) iedere leeftijdscategorie. De speeddates vinden plaats in De Korenbeurs of Restaurant de Branding. Meer info en data vind je hier.


Meer over Uncle Jim ontdekken?

Uncle Jim restaurants en horeca

Gesloten15:00 - 23:00

Croeselaan 91, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over Restaurant De Branding ontdekken?

Restaurant De Branding lunch

Gesloten10:00 - 23:00

Croeselaan 303, Utrecht

Bekijk meer:lunch

Speeddaters, we willen jullie horen!

Foto: Unsplash

Wij zijn benieuwd of er Utrechtse lovebirds zijn waarbij de vlam oversprong tijdens een speeddate! Wat zorgde ervoor dat je die klik binnen een paar minuten voelde en hoe verliepen de vervolgdates? Was het liefde op het eerste gezicht, of kwamen de vlinders pas later? Hoe dan ook, we willen het horen en komen graag langs voor een interview (en een foto)! Mail naar [email protected] en we nemen contact met je op.

Ook als je een ander romantisch verhaal te vertellen hebt, horen we het trouwens graag!

Utrechtse tortelduifjes opgelet: we willen jullie verhaal horen

Is er iets mooier dan liefde? Jazeker! Liefde in Utrecht. Wij worden héél blij van romantische sproo...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Utrechters

adv.