Speak you good English? Hier kun je het testen

Aangeboden door Babel 3 januari 2018

Ben je benieuwd op welk niveau je een bepaalde taal beheerst? Wil je in 2018 eindelijk die talencursus gaan volgen? Of ben je gewoon een taalfanaat die blij wordt van alles dat met woorden en zinnen te maken heeft? Dan moet je zeker op zaterdag 13 januari naar de open dag van Babel.

‘Your English is outstanding!’

‘En waarom dan wel?’ horen we je denken. Nou, omdat je hier héél veel informatie over talen en taalcursussen onder een dak vindt. Zo kun je er gratis workshops en proeflessen volgen. Voor de talen Engels en Nederlands organiseert Babel individuele gesprekken van ongeveer tien minuten waarin je niveau wordt bepaald. En dat is heel handig, bijvoorbeeld om te vermelden op je CV (en om over op te scheppen bij vrienden). Voor de overige talen (of wanneer de intakes voor Engels en Nederlands vol zijn) kun je op de informatiemarkt spreken met een docent. In deze setting kan de docent een globale inschatting maken van je taalbeheersingsniveau.

Op de open dag van Babel vind je informatie over de volgende talen: Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, Portugees, Chinees, Japans, Indonesisch, Russisch en Arabisch.

Bella Italia

De open dag heeft dit jaar een Italiaans sausje. Zo kun je deelnemen aan een proefles Italiaans en is de Italiaanse culturele vereniging Dante aanwezig. Zij laten je maar wat graag kennis maken met de Italiaanse cultuur en haar gebruiken. Daarnaast maak je kans op het winnen van een cursus Italiaans ter waarde van € 170,-.

Praktisch

Klinkt dit als een fijne zaterdagochtendbesteding voor jou? Kom dan op zaterdag 13 januari tussen 10:00 en 14:00 uur naar Nieuwegracht 94. De open dag is gratis toegankelijk en aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden.

Babel

opleidingen

Nu open09:00 - 18:00

Nieuwegracht 94, Utrecht

Bekijk meer:opleidingen

adv.