Spa Cube aan de Oudegracht bestaat drie jaar en viert dat met een open dag

Aangeboden door Spa Cube 13 november 2017

Een eigen salon, dat was de grote droom van de Utrechtse Claudie Geurts. Drie jaar geleden kwam die droom uit en gingen de deuren open van Spa Cube aan de Oudegracht. “Je eigen gezondheid is zo belangrijk. Gun jezelf die massage, manicure of gezichtsbehandeling, want er is maar één jij!”

Claudie (34) werkt al ruim tien jaar in het beauty-vak en deed zowel in het binnen- als buitenland ervaring op. Het was altijd haar grote droom om een eigen salon te openen. Drie jaar geleden zette ze de stap. “Ik woon zelf in Utrecht en ik miste een spa in de binnenstad”, vertelt Claudie. “Toen ik dit pand aan de Oudegracht vond, dacht ik eerst: ojee, wat ontzettend groot! Omdat ik maar alleen was, dacht ik dat het niks zou worden. Ik vond het ontzettend spannend.” Spannend of niet, Spa Cube ging open. En de reacties waren meteen positief. “Mijn gevoel, dat Utrecht een plek als deze nodig had in het mooie Domkwartier, bleek te kloppen.”

In de ‘cube’

Wat voor salon Spa Cube is? “We zitten op een zichtbare plek in de stad en die openheid vinden we ook heel belangrijk”, vertelt Claudie. “Veel salons hebben een gesloten uitstraling, je vraagt je af: wat gebeurt er achter deze deuren? Dat wilde ik doorbreken.” Claudie heeft dat gedaan door ‘cubes’ te plaatsen, glazen cabines die middenin de salon staan. “Natuurlijk is het glas afgeplakt zodat je als klant privacy hebt. Maar we willen wel laten zien wat hier gebeurt in plaats van het te verstoppen.”

“We zijn meer dan een schoonheidssalon”

Bij Spa Cube kun je terecht voor verschillende behandelingen. Een manicure of pedicure, gezichtsbehandeling of (ontspannings)massage bijvoorbeeld. Claudie: “We zijn meer dan een schoonheidssalon. Naast ontspanning vinden wij resultaat heel belangrijk en we hebben dan ook meerdere specialistische behandelingen.” Claudie noemt als voorbeeld microneedling, een intensieve huidbehandeling. “Wil je er jonger uitzien maar niet naar een plastisch chirurg, dan kun je met deze behandeling een geweldig resultaat behalen.”

Voor iedereen

Iedereen is welkom bij de salon aan de Oudegracht, vertelt Claudie. “We zijn er voor mannen en vrouwen die serieus met hun uiterlijk bezig zijn en echt resultaat willen zien. Maar ook voor tieners die huidproblemen hebben, zwangere dames of een groepje vriendinnen die een middag op stap zijn in Utrecht en hun nagels willen laten lakken.” Waar je ook voor komt, bij Spa Cube word je geholpen door professionele mensen met een erkende opleiding die van alle laatste trends op de hoogte zijn. “Er zijn in ons vak zoveel ontwikkelingen. We vinden het belangrijk om dat goed bij te houden.”

Feestje!

Spa Cube bestaat dus drie jaar en natuurlijk wordt dat jubileum ook gevierd. Vrijdag 17 november is iedereen daarom welkom bij de Spa Cube Meet & Greet. Tijdens deze open dag maak je kennis met alle behandelingen die mogelijk zijn bij de salon. Je kunt gratis je wenkbrauwen laten bijwerken, je nagels laten lakken of genieten van een massage of facial. Ook komt visagist Niels Jansen langs om make-up tips te geven. Van 14.00 tot 20.00 uur staan de deuren van Spa Cube voor je open.

Spa Cube beauty en wellness

nu open09:30 - 21:00

Oudegracht 211, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness