Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Smartlappenfestival Utrecht 2019: alles wat je wilt weten op een rij

Door Bonnie Dekkers 8 november 2019

Jaaa, het is bijna weer zover: vrijdag 15 november barst het Smartlappenfestival Utrecht los! Een weekend lang kun je in heel veel Utrechtse cafés en restaurant wegdromen bij vergeten liedjes en meelallen met superfoute meezingers. We hebben alles wat je wilt weten over het Smartlappenfestival Utrecht voor je op een rij gezet.

Smartlappenfestival Utrecht 2019

Het Smartlappenfestival is dit jaar van vrijdag 15 tot en met zondag 17 november in Utrecht. ‘In Utreg doen we ’t samen’ luidt het thema van dit jaar. Zo’n veertig horecazaken en vijfenzestig artiesten vormen samen het decor voor drie dagen van gedeelde smart, voor iedereen die het maar horen wil.

Het programma

In het derde weekend van november kun je in meer dan veertig Utrechtse cafés en restaurant terecht voor tranentrekkers en schuimend bier. Ook kun je op een aantal plekken aanschuiven voor een speciaal Smartlappendiner en zorgt theater Springhaver voor een jeugdsentiment met een vertoning van Ciske de Rat. De toegang is overal hartstikke gratis. We hebben een aantal tips voor je onder elkaar gezet:

Op de website van het Smartlappenfestival vind je het hele programma voor 2019 (het programma wordt nog aangevuld).

Lees ook:

Leuk volgens local Carola Kraai: ‘Marco van Will’s Notenbar, dát is een lekker ding!’

De leukste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft kent vaak de allerbeste p...

Meer over

Doen

adv.