Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Singles, opgelet! De Utrechtse Sanne organiseert een digitale speeddate in de vorm van een pubquiz

Door Janine Guijt 15 april 2020

Afspreken in de kroeg is er niet bij, dus moeten singles die op zoek zijn naar een nieuwe vlam het wat creatiever aanpakken. De Utrechtse Sanne de Groot helpt daarbij: de zelfbenoemd single-expert organiseert zondagavond 19 april een digitale pubquiz voor singles.

Jenga en 30 Seconds

Sanne heeft sinds begin dit jaar een eigen bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van speeddate-events. En dan niet van het ongemakkelijke soort waarbij je tegenover elkaar zit en geforceerde gesprekken hebt over je werk of woonplaats. In plaats daarvan komen er spelletjes zoals Jenga en 30 Seconds op tafel, zodat er spontane situaties en natuurlijke gesprekken ontstaan.

‘Zorg voor wat lekkers en dof je op’

Allemaal leuk en aardig, maar in coronatijd kunnen de events van Sizzl (zoals Sanne’s bedrijf heet) natuurlijk niet doorgaan. Maar daar heeft de Utrechtse wat op gevonden: digitale speeddates via een videoverbinding in de vorm van een pubquiz. “Laat je entertainen, beantwoord verrassende vragen en leer andere mensen kennen die net als jij single zijn, alleen thuis zitten en wel zin hebben in wat vermaak. Zorg voor een lekker drankje met een borrelplankje, dof jezelf een beetje op en geniet!”.

Zo werkt het

Als deelnemer word je ingedeeld in roulerende teams van zes personen en wissel je via een videoverbinding drie keer van team. Op die manier kun je met elkaar overleggen over de vragen én elkaar wat beter leren kennen. Klikte het met een of meerdere deelnemer(s) goed, dan kun je na afloop via de mail aangeven wie je beter zou willen leren kennen. Als je beiden elkaars naam hebt opgeschreven, krijg je elkaars telefoonnummer.

Meedoen?

Meedoen kost €12,-. De date begint zondagavond om 20.00 uur. Meer informatie vind je hier.

Lees ook:

Single-expert Sanne organiseert speeddates die allesbehalve suf zijn: ‘Ik was helemaal klaar met Tinder’

De foutste openingszinnen, mannen die na een paar dates niets meer van zich lieten horen en catfishe...

Bijzonder beroep! Meinou is singlecoach: ‘Liefde is te sturen’

‘Waarom ben je nog single?’ Marjon kon deze vraag niet meer horen en maakte er een docu-serie over

Meer over

Doen Getipt

adv.