Shocking: je kunt gewoon dansen in de oude Filemon

Aangeboden door De Jans Bar 10 oktober 2018

Je weet waarschijnlijk wel dat nachtclub Filemon niet meer bestaat. Maar weet je ook dat er op diezelfde locatie gewoon weer kan worden gedanst? Op 1 juni 2018 is De Jans Bar geopend, een grand café waar je lekker kunt eten én ouderwets gezellig kunt feesten. Wij gingen langs en keken binnen bij de oude Filemon en nieuwe Jans Bar. 

Barbecue aan en gaan

Vrolijke lichtjes, gezellige slingers en een palmboom hier en daar. De Jans Bar ziet eruit alsof je er een cocktail of drie kunt wegwerken om vervolgens op de bar te belanden en een te gekke avond te beleven. De grote houten tafels in de ruimte nodigen uit voor een gezellig diner met vrienden, collega’s of familie. En om zo’n groepsuitje in goede banen te leiden hoef je vrij weinig te doen.

Het werkt zo: je reserveert en vervolgens stuur je iedereen een tikkie met een bedrag van € 17,50. Dat is namelijk wat een tafelbarbecue kost van dinsdag tot en met donderdag. Kom je in het weekend, dan betaal je € 22,50 per persoon. Die prijzen zijn exclusief drankjes en inclusief zoveel eten van de barbecue als je maar wilt. En wil je gezellig met z’n tweeën komen barbecueën, dan kan dat ook.

Op hete kolen

Ja, je gaat echt een avondje barbecueën bij De Jans Bar! Het eten wordt naar je tafel gebracht, maar het bakken doe je zelf. In de kleine ronde tafelbarbecues zitten kolen die – als ze eenmaal heet genoeg zijn- ervoor zorgen dat je vlees, vis of vegetarische lekkernijen lekker snel gaar worden. Handig: na een avondje Jans Bar ruik je niet naar barbecue. De rook wordt via filters aan de zijkant van de barbecue afgevoerd.

Dansen vanaf 23.00 uur

Om 23.00 uur gaan de dinertafels opzij en kan er worden gedanst. Van hits uit de 90’s en zero’s tot top 40 muziek en après-skihitjes: bij De Jans Bar weten ze héél goed hoe je van een avond een feestavond maakt. Je kunt er van woensdag tot en met zaterdag vanaf 23.00 uur terecht. Voor het diner is De Jans Bar ook op dinsdag geopend. Hoe het er vanbinnen uitziet, dat zie je hier:

De Jans Bar

all you can eat

Vandaag gesloten

Janskerkhof 22, Utrecht

Bekijk meer:all you can eat

adv.