Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze vrijmibo geniet je van livemuziek en een uitgebreide borrelplank kost er maar €8,-

Aangeboden door Bij De Steef! 10 juni 2020

Vakantievieren in het buitenland zit er vooralsnog niet in, maar dat vinden wij helemaal niet erg; de zomer doorbrengen in eigen stad is minstens zo leuk! In Utrecht is de komende maanden genoeg te beleven, zo ook Bij de Steef! Van vrijmibo met livemuziek tot uitgebreide lunchtafel: de agenda van het Overvechtse culturele café staat vol met toffe activiteiten waardoor deze zomer in de Domstad nóg leuker wordt.

Bij de Steef!, te vinden in de foyer van ZIMIHC theater Stefanus, opent iedere dinsdag en vrijdag de deuren voor alle Utrechters. Wat er te beleven valt? Op dinsdagen kun je vanaf 12.00 uur aanschuiven aan de lunchtafel, waar cursisten van Queridon de lekkerste wereldse gerechten voor je klaarmaken. Mee-eten kost slechts €5,- en kan ter plekke betaald worden. Extra leuk voor de zonaanbidders: bij mooi weer wordt de lunchtafel naar buiten verplaatst.

Tekst gaat verder onder de foto

ZIMIHC Stefanus
Foto: ZIMIHC Stefanus

Vrijmibo met livemuziek en een heerlijke borrelplank

Na een week thuiswerken ben je vast toe aan wat ontspanning en leuk gezelschap en ook daarvoor kun je terecht Bij de Steef! Een welverdiend koud drankje smaakt natuurlijk nog beter met een lekker muziekje op de achtergrond, dus daarvoor wordt gezorgd. Onder andere de Utrechtse band Heavy Whipped Cream en saxofoonduo Saxuo staan al op de planning. Om het feest compleet te maken, kun je voor maar €8,- een uitgebreide (wisselende) borrelplank van Queridon bestellen. Dat is nog eens een fijne start van je weekend! Handig om te weten: de optredens Bij de Steef! beginnen om 16.30 uur op vrijdag.

Pop-up shop en expositie

Naast heerlijk eten en genieten van livemuziek vind je Bij de Steef! ook de toffe expositie ‘Verbonden Verhalen’ en een pop-up shop met laptoptassen en mondkapjes van Mary Loboka. Daarnaast shop je er mooie enveloppen en ander werk van De Postier.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Mary Loboka
Mary Loboka

Tip voor de kleintjes: doe mee aan een verhalenwedstrijd

Voor iedereen met kinderen delen we graag nog een leuke tip: ZIMIHC theater Stefanus heeft een verhalenwedstrijd uitgeschreven! Hoe je kunt meedoen? Simpel! Schrijf een verhaal, maak een tekening of gedicht over de tijd waarin je door corona niet naar school kon. Wat heb je beleefd? Hoe vond je het? En zijn er nog bijzondere, grappige of spannende dingen gebeurd? Van de twintig leukste inzendingen maakt het theater een dagboekje als herinnering aan deze bijzondere tijd. Mail je creatie voor 19 juni naar [email protected] en wie weet staat jouw inzending straks in een echt boek!

Doen: de agenda in de gaten houden

Op de hoogte blijven van alles wat Bij de Steef! organiseert? Houd dan de agenda in de gaten. Voor de lunchtafel en vrijdagmidagborrel is reserveren verplicht.

Lees ook:

zimihc-utrecht-stefanus-4

Bij deze fijne flexwerkplek is de koffie lekker betaalbaar

Ben je op zoek naar een plek om te flexwerken, dan kun je in Utrecht bij heel wat koffiezaken terech...

Hé kantoortijger! In deze Utrechtse urban jungle is vergaderen een feestjeDeze bijdrage wordt je aangeboden door Bij De Steef!. Meer over Bij De Steef! ontdekken?

Bij De Steef!

cafés

Gesloten09:00 - 14:00

Braziliëdreef 2, Utrecht

Bekijk meer:cafés

adv.