PERMANENT DESTRUCTION: hier gaat het over en dat is bést wel heftig

Aangeboden door Theater Utrecht 15 mei 2018

Liefhebbers van muziek en theater opgelet! Theater Utrecht heeft weer een mooie voorstelling in de aanbieding: PERMANENT DESTRUCTION – The SK Concert. Dat klinkt als een heftige show, nietwaar? En dat is het ook! Het is een melodramatisch energy concert: een voorstelling waarin heftige emoties worden omgevormd tot kunst waar je van opknapt. Wat je daar precies van kunt verwachten? Dat lees je hier. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Permanent Destruction: waar gaat het over?

Theater Utrecht

PERMANENT DESTRUCTION – The SK Concert is een bijzonder project omdat het een extreme uitvergroting is van zowel theater als een concert. De show gaat over zelfhaat en onbeantwoorde liefde, dat geuit wordt in heftige liedteksten en zwaar overstuurd geluid. Denk daarbij aan snelle ritmes en vervormde klanken die je hart in je keel doen bonken. Zowel voor theater- als muziekliefhebbers echt een aanrader!

Naomi Velissariou is de maker van de voorstelling: wie is ze?

Theater Utrecht

Naomi Velissariou is theatermaker en actrice. Voor deze show werkt ze samen met sound producer, vocalist en beatboxer Joost Maaskant, beter bekend als Maask. Ze componeerden en produceerden de nummers uit de voorstelling en vormen samen de ‘pop-up band’ PERMANENT DESTRUCTION. Naomi laat haar roots als actrice en theatermaker daarbij sterk naar voren komen. En die theatrale, muzikale samenwerking blijkt een feest voor beide makers. Naomi vertelt: “De eerste keer dat we samen aan het jammen waren, hebben we binnen vijf minuten een nummer gemaakt dat nu nog steeds ons favoriete nummer is van het concept album!”

Wat krijgen we te zien op het podium?

Verwacht een avond die je overdondert, want de muziek vult het beeld dat je te zien krijgt genadeloos goed aan. Maar waarom zouden we al die heftigheid moeten bekijken? We vroegen het aan Naomi: “Ik hoop dat ik dankzij de vorm van het concert en de thematiek die daaraan ten grondslag ligt, samen met het publiek door een universele muur van heel persoonlijke pijn heen kan gaan. In de hoop dat we lichter de zaal uitgaan dan we met zijn allen naar binnen zijn gekomen.” Wil je in die sferen komen? Check dan bovenstaande video. En ben je na het bekijken daarvan nieuwsgierig naar meer videomateriaal? Kijk dan vooral even op de site van Theater Utrecht! 

Ben jij erbij?

Theater Utrecht
Foto: Hans Boddeke

Ben je toe aan deze energieke voorstelling? Verzeker jezelf dan van een kaartje! PERMANENT DESTRUCTION – The SK Concert is van 18 tot en met 26 mei te zien in De Paardenkathedraal in Utrecht. Tickets kosten €16,- per stuk en ben je student of beschik je over een U-pas of CJP-pas, dan gaat daar €3,- korting vanaf. Geen tijd tussen 18 en 26 mei? Geen nood! Je kunt de voorstelling ook bewonderen op onder andere Lowlands, Oerol, Over het IJ festival en Theater aan Zee.

Win vrijkaarten

Theater Utrecht verloot vrijkaarten voor de try-outs van PERMANENT DESTRUCTION – The SK Concert op vrijdag 18 en zaterdag 19 mei! Kans maken? Stuur voor 18 mei een email naar [email protected] onder vermelding van ‘winactie indebuurt Utrecht’ en vertel waarom je graag naar dit concert wil. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Permanent Destruction is een coproductie van Naomi Velissariou, Theater Utrecht en Rudolphi Producties.

Theater Utrecht theaters

Nu openHele dag

Hoefijzerstraat 10, Utrecht

Bekijk meer:theaters
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.