Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oproep: wat is volgens jou de leukste plek op de Heuvelrug?

Hoe dol we ook zijn op Utrecht: af en toe is het heerlijk om de stad te laten voor wat ze is en de natuur op te zoeken. Gelukkig ben je vanuit de Domstad zó in de natuur, want de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei liggen vlakbij. Je kunt hier niet alleen heerlijk wandelen en fietsen, maar er zijn ook toffe bezienswaardigheden en leuke horecazaken te vinden. Wij zijn benieuwd: wat is volgens jou de leukste plek op de Heuvelrug?

De leukste, verborgen plekjes ontdekken doe je het beste met tips van locals. Daarom roept het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug en Vallei iedereen op om zijn of haar tips te delen, zodat de organisatie die weer kan delen op deze pagina. Voor RBT Heuvelrug en Vallei is 2020 een bijzonder jaar, omdat de organisatie haar vijfjarig jubileum viert. Met de campagne Mijn leukste plek #opdeheuvelrug wil het RBT alle mooie verhalen over ontdekkingen en belevingen van de afgelopen vijf jaar delen.

De leukste plek van Jan: ‘Op deze plek kreeg ik de eerste zoen van mijn grote liefde én ben ik getrouwd’

Iemand met een heel bijzonder verhaal, is Jan Burgers. Over zijn favoriete plek op de Heuvelrug hoeft hij niet lang na te denken: “Slot Zeist is een plek waar ik altijd terugkom. Hier heb ik de eerste zoen van mijn grote liefde gehad en ik ben er getrouwd. Er worden regelmatig activiteiten gehouden, zoals gildewandelingen, tentoonstellingen en zelfs concerten.” Nog een tip van Jan: “In de brasserie kun je heerlijk lunchen of genieten van een high tea.”

Tekst gaat verder onder de foto’s

Jan Burgers voor Slot Zeist | Foto uit privéarchief
Slot Zeist | Foto uit privéarchief

Wat is jouw verhaal?

Is er een plek op de Heuvelrug die sentimentele waarde heeft omdat je daar altijd kwam met een dierbare die er niet meer is? Of ben je verknocht aan het bos waar je verkering kreeg met je grote liefde? Alle verhalen zijn welkom! Ook als je een bepaalde plek heel leuk vindt omdat het er zo mooi is, hoort het RBT graag van je. Jouw leukste plek delen doe je gemakkelijk via dit online formulier. Dan zie jij jouw leukste plek terug op de website!

De Heuvelrug beter leren kennen

Of je nu al jaren op de Heuvelrug komt, of het gebied juist wat beter wilt leren kennen: opdeheuvelrug.nl is een website die je zeker wilt kennen. RBT Heuvelrug en Vallei deelt hier allerlei leuke tips voor de omgeving. Zo vind je op de website onder meer fietsroutes, wandelroutes en tips voor een lekkere lunch, borrel of diner.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Regionaal Bureau voor Toerisme Heuvelrug en Vallei. Meer over Regionaal Bureau voor Toerisme Heuvelrug en Vallei ontdekken?

Regionaal Bureau voor Toerisme Heuvelrug en Vallei

gemeentediensten

Gesloten09:00 - 17:00

Trompplein 5, Maarn

Bekijk meer:gemeentediensten

adv.