Op zoek naar een stoere groepsactiviteit? Ga toch klimmen!

Aangeboden door Neoliet Utrecht 8 maart 2018

Op zoek naar een activiteit voor een vrijgezellendag, familieuitje, kinderfeest, schoolklas of kantoorteam? Denk Neoliet! Op deze klimlocatie aan de rand van Utrecht weten ze hoe ze jouw groep moeten uitdagen. En dat stukje avontuur aan de klimmuur zorgt voor de binding en gezelligheid waar je als groep op zoek naar bent. Benieuwd hoe Neoliet invulling kan geven aan jouw volgende dagje uit? Check het hier!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kinderfeestjes

Neoliet
Foto: Neoliet Utrecht

Niets is leuker voor kinderen dan lekker bezig zijn tijdens hun verjaardagsfeest. Speciaal voor jarige joppen heeft Neoliet een stoer klimpakket samengesteld. Het bestaat uit 1,5 uur instructie en begeleiding, entree, materiaal, ranja met iets lekkers, een cadeautje voor de jarige én een klimdiploma. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kun je het feest nog pimpen met frietjes en andere zaken. Hier lees je er alles over.

Vrijgezellenparty


Is de bruid of bruidegom wel in voor een potje klimmen? Kom dan naar Neoliet en vergeet de gelukkige vooral niet in een originele klimoutfit te hijsen. Stel je maar eens voor hoe origineel de foto’s worden als de bruid in spé in Charlie’s Angels outfit omhoog klimt! Mochten er deelnemers bij zijn die liever aan de bar hangen in plaats van in de klimgordel, dan is dat ook geen probleem. Voor diegenen is de comfortabele Neoliet-bar met uitzicht op de klimlocatie de perfecte hangplek. Meer info? Vraag dan hier jouw offerte op maat aan.

Verticaal Vergaderen

Neoliet Utrecht
Foto: Unsplash/Igor Ovsyannykov

Voor iedereen die op speelse wijze wil vergaderen is de klimhal van Neoliet een geweldige bestemming. En mocht je dan toch nog even om de tafel moeten met elkaar, dan kan dat na afloop in het restaurant naast de klimhal. Naast vergaderen, biedt Neoliet ook teambuilding activiteiten. Onder leiding van coaches en instructeurs worden daarbij de teamgrenzen op speelse manier verkend en verlegd. Boeken maar? Dat kan hier.

Familieuitjes

Foto: ANP

Klimmen is voor jong en oud. Daarom is het een giga leuk uitje voor familiedagen en gezinsuitjes. Klim met je oma, tante, zus of nichtje omhoog terwijl opa, oom, broer of neef beneden staan te zekeren. Dat is best wel spannend natuurlijk, maar uiteraard help je elkaar als familie door die billenknijpmomentjes heen. Voor meer informatie kun je hier terecht.

Met de hele school

Met de hele school naar de klimhal, dat is toch feest?! Afgezien van het feit dat klimmen goed is voor de motorische ontwikkeling en lichaamscoördinatie van kinderen, is het namelijk ook gewoon heel erg leuk om te doen. En mocht je nu denken ‘ik heb meer argumenten nodig om de schooldirectie te overtuigen’, vertel er dan bij dat klimmen twee belangrijke eigenschappen stimuleert: verantwoordelijkheid nemen en vertrouwen. Succes gegarandeerd!

Kom klimmen!

Bij Neoliet kun je naast het klimmen met een groep ook klimles krijgen. Voor iedereen die een proefles heeft gevolgd, heeft Neoliet nu een speciale kortingsactie. 

Topper

50% korting op een beginnerscursus

Neoliet Utrecht
- Geldig t/m 30 jun 2018

Neoliet Utrecht sportcentra

Nu open10:00 - 21:00

Componistenlaan 6, Utrecht

Bekijk meer:sportcentra
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶