Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze fijne flexwerkplek is de koffie lekker betaalbaar

Aangeboden door Bij De Steef! 23 april 2019

Ben je op zoek naar een plek om te flexwerken, dan kun je in Utrecht bij heel wat koffiezaken terecht. Wat dan wel weer jammer is: bij veel van deze tentjes is het dringen voor een tafel. Onze tip? Laat de drukte van de binnenstad voor wat het is en stap op de fiets naar Overvecht. Hier vind je Bij de Steef!: een lunchcafé waar je kunt flexwerken én cultuursnuiven. 

Lunch en koffie voor een vriendelijke prijs

Bij de Steef! is een werk- en ontmoetingsplek die je vindt in de foyer van van ZIMIHC theater Stefanus. Je kunt hier van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 14.00 uur terecht voor een kop koffie, een lekkere lunch of om te werken. Het eten wordt verzorgd door de kokjes: een cateraar die alleen werkt met biologische ingrediënten, en dan het liefst uit de streek. Op het menu staan onder andere diverse belegde broodjes en gebak. De prijzen zijn hier trouwens ook nog eens een stuk lager dan bij veel andere lunchcafés in de stad. Voor een kop koffie betaal je bijvoorbeeld maar €2,00.

Tekst gaat verder onder de foto

Uit de kunst

Na inspanning is het tijd voor ontspanning, en daarvoor zit je hier goed. Naast een fijne plek om te flexwerken, biedt Bij de Steef! namelijk ook een leuk cultureel programma. In de lichte ruimte vind je wisselende exposities en een pop-up die je gratis kunt bekijken. Op dit moment is er een tentoonstelling van de Utrechtse illustrator Myrte Legerstee, die voornamelijk werkt met houtskool. En zie je iets hangen dat niet zou misstaan in je eigen huis? Al het werk dat hier tentoon wordt gesteld, is ook te koop.

Live muziek bij de lunch

Ook liefhebbers van muziek komen hier aan hun trekken. Elke tweede dinsdag van de maand is er een lunchpauzeconcert. Van singer-songwriter tot swingende latin band: de optredens zijn iedere keer weer heel anders. Tijdens de eerstvolgende editie op 14 mei is het de beurt aan Romi Brasil om het podium te betreden. Verwacht een mix van traditionele Braziliaanse liedjes, fado en latin jazz met een vleugje samba en bossa nova. Laat die zomer maar komen!

Ben je benieuwd wat er verder op het programma van Bij de Steef! staat? Bekijk het via de oranje button onder dit artikel.Meer over Bij De Steef! ontdekken?

Bij De Steef!

cafés

Gesloten09:00 - 14:00

Braziliëdreef 2, Utrecht

Bekijk meer:cafés

adv.