Olé! De Zwarte Vosch viert een heel fijn Licor 43-feestje en daar wil je bij zijn

Aangeboden door De Zwarte Vosch 9 augustus 2017

Pak je Flamenco-jurk en waaier maar uit de kast, want zaterdagavond 12 augustus waan je je een avond in Spanje tijdens het Licor 43-event in De Zwarte Vosch. En daar wil je bij zijn!

Om 18.00 barst de fiesta los in De Zwarte Vosch met Spaanse muziek, pichos en tapas in overvloed en last but not least: heerlijke drankjes. Om 19.30 komt het team van Licor 43 om je vervolgens 43 minuten lang te voorzien van het nieuwe Licor 43 Orochata en een flinke dosis gezelligheid. Extra fijn: bestel je een glas Orochata, dan krijg je er twee. Zo wordt een rondje geven nog eens leuk!

Een avond voor in de boeken

De señorita’s van Licor 43 nemen polaroidfoto’s en zorgen er zo voor dat deze avond er letterlijk een wordt die in de boeken kan. Deel je je foto online met de hashtag #OROCHATA dan maak je ook nog eens kans op een dinerbon van De Zwarte Vosch ter waarde van – jawel – 43 euro.

Moet je geproefd hebben

Je hoort het al: komende zaterdag staat bij De Zwarte Vosch alles in het teken van Licor 43. De chef maakt zelfs een heerlijk nieuw dessert met daarin – natúúrlijk – het beroemde likeurtje. Klinkt als iets dat je geproefd moet hebben, toch?

Het Licor 43-feestje vindt komende zaterdag 12 augustus van 18.00 tot 23.00 uur plaats in De Zwarte Vosch aan de Oudegracht. Meer weten? Check het Facebook-event.

De Zwarte Vosch restaurants en horeca

nu gesloten17:00 - 01:00

Oudegracht 48, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door De Zwarte Vosch en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.