Oerend hard! MOTORbeurs Utrecht komt eraan en dit is er te doen

Aangeboden door Jaarbeurs 6 februari 2019

Als je wilt genieten van het beste dat de motorbranche te bieden heeft, kom je van 14 tot en met 17 februari 2019 naar de Jaarbeurs in Utrecht. Op die dagen is de Utrechtse beursarena omgetoverd tot het walhalla van motorrijders. Dit is wat je te wachten staat. 

Op volle toeren

De vijfendertigste editie van MOTORbeurs Utrecht draait op volle toeren. Vette stuntshows, live motorbuilds, zelf een rondje testrijden. Het kan er allemaal. Zowel de doorgewinterde motorrijder als beginneling komt er aan zijn trekken. Op de beurs zijn tal van vertegenwoordigers aanwezig die je helpen bij de aankoop van motorkleding, gadgets of zelfs een hele nieuwe motor. Zo kun jij vol gas genieten van het nieuwe motorseizoen. Benieuwd hoe het eraan toegaat op de beurs? Check dan vooral deze ruige 2018-aftermovie:

Tekst gaat verder onder de video 

Over boomstammen en evenwichtsbalken

Als motorrijder begeef je je in de meeste gevallen op asfalt. Maar de echte adrenalinejunkies, die begeven zich het liefst buiten de gebaande paden. Op MOTORbeurs Utrecht zie je hoe dat eraan toegaat én krijg je de kans om het zelf uit te proberen. In de spiksplinternieuwe GS Adventure Arena vind je een parcours vol obstakels, dat je op een BMW F 750 GS mag trotseren. Rijd over boomstammen en slinger (NIET!) over evenwichtsbalken, als je durft!

Korting op online tickets voor MOTORbeurs Utrecht

Op MOTORbeurs Utrecht is genoeg te zien, doen en shoppen om alle vier de beursdagen te vullen. Maar wil je één dag of avond komen, dan kan dat ook. Online dagtickets kosten €14,- per persoon. Voor een online avondticket betaal je €11,-. Let op! Aan de kassa zijn de tickets duurder. Koop ze dus vooral vooraf. Dat kan via de oranje button onder dit artikel.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jaarbeurs Meer over Jaarbeurs ontdekken?

Jaarbeurs

markten

Nu open09:00 - 18:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Jaarbeursplein, Utrecht

Bekijk meer:markten

adv.