Oehlala: salsadansen op je bruiloft of vrijgezellenfeest? Zo regel je dat!

Aangeboden door Union Salsa Dance Company 16 april 2018

Of je nu als bruidspaar je bruiloftsgasten wilt verrassen met een zwoele openingsdans óf als vrijgezellenfeest-organisator de aanstaande bruid een onvergetelijke bachelorette day wilt bezorgen: salsa is de way to go. Bij Union Salsa Dance Company leren ze je alle fijne kneepjes van het salsavak, zodat je niet alleen een hele leuke (vrijgezellen)dag hebt, maar óók nog eens de show steelt op het trouwfeest.

Hoe vet zou het zijn: zodra de dj of band begint en het bruiloftsfeestje losbarst, dansen alle vrienden van het bruidspaar moeiteloos de sterren van de salsahemel. Of het bruidspaar gooit hoge ogen én zet de toon van het feest met een héle zwoele openingsdans. Wij zeggen: knalfeest gegarandeerd!

Het leukste uitje voor een vrijgezellenfeest

Bij Union Salsa Dance Company helpen ze jou en je bride (of groom) squad een handje. Zo kun je er salsa- en merengueworkshops volgen die perfect zijn voor vrijgezellenfeesten en bruiloften. Hoe tof is het om met elkaar een swingende vrijgezellendag te hebben en dan ook nog eens je moves op het feest te kunnen showen? De workshops kunnen op de dansschool aan de Biltstraat gegeven worden, maar ook op een eigen locatie. Hier vind je meer informatie over de salsaworkshops.

Cheers!

Behalve salsadansen is er nóg iets dat ze bij Union uitstekend kunnen: cocktails maken! Op de kaart van Union Latin Lounge (de lounge waar Union onder andere latinfeesten organiseert) vind je maar liefst twintig cocktails. En dat maakt het tot een uiterst geschikte plek voor een borrel tijdens een vrijgezellenfeest. Ook leuk: je kunt een dansworkshop ook uitbreiden met een cocktailborrel.

Openingsdans

Mocht je samen met je partner-in-spé een verpletterende indruk op je bruiloftsgasten willen achterlaten, dan kan dat ook. De docenten van Union kunnen je namelijk heel goed helpen met de choreografie van een openingsdans. Er zijn twee opties mogelijk: een op maat gemaakte dans in overleg met het bruidspaar, op eigen gekozen muziek. Of een te gekke, vooraf bedachte Union Salsa openingsdans. Op de website van Union Salsa Dance Company vind je alle info.

Union Salsa Dance Company dansscholen

Nu open12:00 - 00:00

Biltstraat 37, Utrecht

Bekijk meer:dansscholen

adv.