Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Utrecht: je kunt nu speeddaten door bordspelletjes te spelen

Door Pauline Dons 20 januari 2020

Ben jij klaar met al dat ‘swipen’ en hoop je de ware op een andere manier te ontmoeten? Je kunt in Utrecht nu speeddaten door bordspelletjes te spelen. Ja, je leest het goed: geen ongemakkelijke stiltes of saaie gesprekken, maar een avond gezellig Scrabble, Kolonisten van Catan of Mens erger je niet spelen terwijl je elkaar beter leert kennen.

Alle leeftijden

Sanne de Groot is de eigenaar van SizzL Dating Events en zij bedacht een nieuwe vorm van speeddaten: elkaar leren kennen door samen een bordspelletje te spelen. Er vinden de komende tijd verschillende evenementen in Utrecht plaats voor alle leeftijdscategorieën. Of je nou 25 of 55 jaar oud bent, iedereen mag meedoen! Nog niet alle categorieën staan al online, maar binnenkort kan iedereen boven de achttien jaar voor €17,95 deelnemen, meldt de website van SizzL Dating Events.

Praktisch

Hoe het werkt? Zodra je je hebt ingeschreven voor jouw leeftijdscategorie, krijg je een uitnodiging met meer informatie. Vanaf 19.00 uur ben je welkom en om 19.30 gaat het spelen én het daten beginnen. Aan het begin van de avond krijg je een matchkaart en hierop kun je na afloop aangeven wie jij wel ziet zitten. Iedere date duurt ongeveer zes minuten en je ontmoet die avond tien leuke mensen.

It’s a match!

Het speeddaten is rond 22.00 uur afgelopen en daarna is het heel belangrijk om je matchkaart in te leveren. Je krijgt namelijk binnen 24 uur jouw matches toegestuurd. Dit zijn de mensen die jou ook als match hebben aangekruist en wie weet kunnen jullie het op een volgende date nóg beter met elkaar vinden!

Bron: AD Utrechts Nieuwsblad

Lees ook: 

5 x verhalen over verliefde Utrechters waar je gegarandeerd van smelt

Is er iets mooier dan liefde? Jazeker, liefde in Utrecht! Die eerste kus onder de Dom, de verre lief...

7 x originele ideeën voor dates in Utrecht

Deze dingen moet je weten als je een Utrechter wilt daten

adv.