Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Modetekenen, een ecosysteem maken en meer: online DIY-event KreaDoe wil je meemaken!

Aangeboden door Jaarbeurs 20 oktober 2020

Als je gek bent op knutselen en mooie dingen maken, heb je vast weleens gehoord van KreaDoe. Dit event is het grootste DIY-event in de Benelux dat barst van de toffe workshops en inspirerende presentaties. Dit jaar vindt KreaDoe volledig online plaats op 30, 31 oktober en 1 november. Wat je kunt verwachten van deze allereerste virtuele editie? Gaan we je vertellen!

Goed om te weten: kun je KreaDoe niet live bijwonen? Als je een ticket koopt, kun je alle workshops een maand lang online terugkijken. 

Zoals je van KreaDoe gewend bent, kun je ook tijdens deze bijzondere 31e editie tal van leuke workshops volgen. Het programma wordt dagelijks aangevuld en vind je hier. Naast meedoen met workshops kun je onder meer live chatten met influencers, waaronder haakgoeroe Dendennis. En wil je tips of ideeën uitwisselen met andere creatievelingen? Dat kan op de speciale online ontmoetingsplek. Tot slot kan er ook volop geshopt worden!

Keuze uit meer dan 25 online workshops

Op het programma staan workshops over hele uiteenlopende onderwerpen. Zo kun je op vrijdag onder meer een stokboeket maken, aan de slag gaan met hobbydotten of een heuse galaxy drawing maken. Zaterdag en zondag staan onder meer workshops op het programma waarin je leert om sloffen te naaien, een eigen ecosysteem creëert, oefent met modetekenen of gaat haken en breien. Welke materialen je nodig hebt bij elke workshop, vind je op de website van KreaDoe. Staan er nog geen materialen vermeld, dan volgt die info binnenkort.

Tekst gaat verder onder de foto

KreaDoe
KreaDoe 2019 © Verkijk.nl

Je verveelt je geen moment

Als je een ticket koopt voor KreaDoe krijg je toegang tot alle actviteiten die op het programma staan. Ook als je even geen workshop volgt, is er genoeg te zien en te beleven! Na iedere activiteit keer je terug naar de lobby op de hoofdpagina. Hier is altijd iets te zien: er wordt gezorgd voor gezellige muziek, je kunt vragen stellen aan de presentator van het event én er zijn toffe prijzen te winnen. Daarnaast komen er regelmatig gasten op bezoek voor Q&A’s, demonstraties of om leuk nieuws te delen. Kortom: je vervelen is er zéker niet bij!

Doen: scoor snel je kaartjes!

Wil je dit creatieve event voor geen goud missen? Via deze link koop je direct tickets. Voor een kaartje betaal je € 8,- en dit verschaft je drie dagen lang live toegang tot het online event. Na afloop kun je alle workshops nog een maand lang terugkijken. Kijk voor meer informatie over KreaDoe op de website. Geen update missen? Volg KreaDoe dan ook op Facebook en Instagram.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jaarbeurs. Meer over Jaarbeurs ontdekken?

Jaarbeurs


Gesloten09:00 - 18:00

Jaarbeursplein, Utrecht

adv.