Leuk! Tijdens het paasweekend kunnen we weer naar het Werkspoor Festival

Door Anne-Meike van den Berg 12 maart 2018

We kunnen niet wachten tot het Pasen is en we een extra lang weekend hebben om leuke dingen te doen. Wat we gaan doen, weten we ook al: naar het Werkspoor Festival! Voor de tweede keer kun je in de mooie Werkspoorkathedraal naar dit gratis festival met héél veel foodtrucks en barretjes, live muziek en meer.

Werkspoor Festival 2018

Vorig jaar was de eerste editie van het Werkspoor Festival en dat was meteen een groot succes. Tijdens het lange paasweekend, van vrijdag 30 maart tot dinsdag 2 april, wordt de Werkspoorkathedraal daarom nog een keer omgetoverd tot foodwalhalla. Vier dagen lang kun je er oneindig veel lekkers eten en drinken en geniet je van allerlei optredens.

Héél veel eten

Waar het tijdens het Werkspoor Festival vooral om draait? Eten! De enorme fabriekshal komt helemaal vol te staan met foodtrucks, barretjes en pop-up keukens. Van biologische frieten tot Vietnamees streetfood en van supergezonde smoothies tot flinterdunne crêpes: je vindt het straks allemaal in de Werkspoorkathedraal.

Tekst gaat verder onder de video

Muziek&meer

Tussen het eten door hoef je je geen seconde te vervelen tijdens het Werkspoor Festival. Er zijn verschillende live muziekoptredens, je kunt een filmpje kijken bij de ‘live cinema’ van Pluk de Nacht of een dansje doen in de Stille Disco. Ook aan de kleintjes is gedacht: ze kunnen in het reuzenrad, een dier timmeren in de Platte Dierentuin, paaseieren schilderen of zelf limonade maken.

Hoe, wat, waar…

Dan nog even wat praktische informatie: het Werkspoor Festival is dus van vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april in de Werkspoorkathedraal. Dit zijn de openingstijden:

  • Vrijdag 30 maart: 16.00 – 00.00 uur
  • Zaterdag 31 maart: 12.00 – 00.00 uur
  • Zondag 1 april: 1200 – 00.00 uur
  • Maandag 2 april: 12.00 – 21.00 uur

De entree voor het festival is gratis en er is voldoende plek om je auto of fiets te parkeren. Kijk op de site van het Werkspoor Festival voor meer informatie.

De Werkspoorkathedraal

entertainment

Nu openHele dag

Tractieweg 41, Utrecht

Bekijk meer:entertainment