Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk! Dit weekend kun je naar een gezellige kerstmarkt in Molen de Ster

Door Pauline Dons 4 december 2019

Het is december en dat betekent maar één ding: je kunt je volledig overgeven aan de feestdagen en niemand kijkt je nog vreemd aan wanneer je uit volle borst meezingt met allerlei kerstnummers. Een ander voordeel? December staat ook in het teken van sfeervolle kerstmarkten. Zo geniet je deze week, op zondag 8 december, in Molen de Ster van glühwein, warme choco en snert tijdens de jaarlijkse wintermarkt.

Rondleidingen en cadeautjes

Heb je zin om dit weekend een kerstmarkt te bezoeken? Aanstaande zondag vier je kerst in Molen de Ster. Vanaf 11.30 uur kun je binnenlopen en door je aan te melden bij de stand met molenaars, kun je een gratis rondleiding krijgen. Een rondleiding duurt ongeveer drie kwartier en per keer kunnen er twaalf mensen mee op ontdekkingstocht. Maar, dat is natuurlijk niet alles! Er zijn dit jaar ook weer verschillende producten te koop. Van wenskaarten, gedichten, T-shirts en kerststukken tot handgemaakte cadeautjes voor jong en oud, sieraden, zeep en houten producten. Op de markt vind je leuke en unieke cadeautjes voor de feestdagen.

Rond het kampvuur

Ook vinden er zondag twee optredens plaats. Van 11.45 tot 12.45 uur speelt het Divna Trio muziek uit Oost-Europa en van 15.15 tot 16.30 uur speelt straatorkest de Tegenwind verschillende kerstnummers. Terwijl je luistert naar de verschillende optredens, zijn er ook verschillende kraampjes en barretjes open waar je lekkere dingen kunt kopen om te eten en drinken. Je hebt keuze uit poffertjes, snert, broodjes kipsaté en zelfs marshmallows om te smelten in het kampvuur. De kerstmarkt duurt tot 17.00 uur en daarnaast is het molencafé gewoon open met een aangepaste menukaart.

Lees ook:

Handig! Een overzicht van alle kerstmarkten in Utrecht in 2019

Sfeervolle feestverlichting, kraampjes vol kerstcadeaus en dampende glazen glühwein: wij zijn dól op...


Meer over Molen de Ster ontdekken?

Molen de Ster

bezienswaardigheden

Gesloten10:00 - 18:00

Molenpark 3, Utrecht

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Meer over

Doen Getipt

adv.