Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lachen! Binnenkort kun je in Utrecht naar een comedyfestival met meer dan 60 (!) comedians

Aangeboden door Utrecht International Comedy Festival 25 februari 2020

Het is volgend weekend lachen geblazen in de Domstad, want de achtste editie van het Utrecht International Comedy Festival (UICF) komt er weer aan! Speciaal voor de gelegenheid veranderen op 6 en 7 maart zeven (!) zalen bij TivoliVredenburg in tijdelijke comedy-walhalla’s. Met optredens van meer dan zestig comedians, is UICF het grootste comedyfestival van de hele Benelux. Geloof ons: hier wil je bij zijn!

Wat UICF uniek maakt in Nederland, is dat je met één ticket zoveel verschillende shows kunt bezoeken. Met je dag- of weekendticket heb je toegang tot alle optredens van het festival, zodat je jouw comedyweekend helemaal zelf kunt invullen.

Nieuwe én bekende namen

Tijdens UICF staan comedians uit binnen- en buitenland op het podium, die hun show in het Engels of Nederlands geven. Op het programma staan acts van bekende comedians zoals de Amerikaanse April Macie, Dolf Jansen, Pepijn Schoneveld en de winnaar van het Leids Cabaret Festival Lisa Ostermann.

Daarnaast is UICF ook een mooie gelegenheid om (nu nog) onbekend talent in actie te zien. Zo traden comedians Kasper van der Laan en Peter Pannekoek ook op tijdens UICF, voordat ze bekend werden bij het grote publiek.

Tekst gaat verder onder de foto

Utrecht International Comedy Festival
Foto: Utrecht International Comedy Festival

Lekker eten, drinken en borrelen

Naast lekker lachen om de toffe stand-up comedians, kun je tijdens UIFC ook gezellig wat eten, een drankje doen of borrelen. Je honger en dorst stillen tijdens UIFC doe je in de foodstreet of op het borrelplein. Scoor een smakelijke wrap, burger of bordje nasi, haal er een lekker koud drankje bij en klets ondertussen lekker bij met je vrienden.

Ook zin om te huilen van het lachen?

We zeiden het toch: UIFC wil je niet missen! Het festival vindt zoals gezegd plaats op 6 en 7 maart 2020 en tickets koop je hier. Een dagticket koop je online voor €39,50. Aan de deur betaal je €45,-. Wil je het hele weekend lachen? Koop dan een passe-partout voor €70,50. Wil je eerst nog het volledige programma bekijken? Dat kan op deze pagina.Meer over Utrecht International Comedy Festival ontdekken?

Utrecht International Comedy Festival

comedyclubs

Bekijk meer:comedyclubs

adv.