Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Creabea’s opgelet: kom lekker knutselen en inspiratie opdoen tijdens KreaDoe

Aangeboden door Jaarbeurs 16 oktober 2019

Hé, creatieveling! Pak je agenda erbij: KreaDoe, het grootste DIY-evenement van de Benelux, komt eraan. Bloemschikken, cupcakes versieren en je eigen kleding in elkaar zetten: dit en nog véél meer kun je van 30 oktober tot en met 3 november doen op KreaDoe. Bovendien bestaat de beurs dit jaar dertig jaar, en is het evenement nóg groter dan je gewend bent. Wat er allemaal te doen valt? Wij zetten wat hoogtepunten voor je op een rij.

Hoera! Dertig jaar KreaDoe

Ter ere van haar dertigste verjaardag vind je op KreaDoe 2019 twee gloednieuwe theaters. Allereerst is er dit jaar een heus Handletter Theater, waar je álles vindt wat je nodig hebt om jouw hobby uit te oefenen. Daarnaast kun je hier terecht voor inspiratie en toffe workshops om jouw handletter-skills naar een hoger niveau te tillen. Ook is er een toffe actie: bij besteding van €20,- of meer in dit theater krijg je een lootje waarmee je iedere dag kans maakt op mooie prijzen.

En is mode meer jouw ding? Dan mag een bezoekje aan het Knipmode Theater niet van je bucketlist onbreken. Hier kun je meedoen met een workshop waarbij je jouw eigen top ontwerpt én maakt.

Tekst gaat verder onder de foto

Kreadoe
Foto: KreaDoe

Moet je doen: haken met Bobbi Eden

Ja, je leest het goed! Ook Bobbi Eden is van de partij tijdens KreaDoe. Tijdens de beurs lanceert Bobbi haar derde haakboek ‘[email protected] met Bobbi Eden – Winter’ vol met mutsen, beanies, vesten en meer die jij zelf kunt maken. En het leukste is: Bobbi geeft vijf exemplaren weg! Wat je moet doen om kans te maken, vertelt ze je hier.

Inspiratie van influencers

Naast shoppen en zelf knutselen kun je je tijdens KreaDoe ook laten inspireren door creatieve influencers. Begeef je naar de ‘Influencerspot’ om kennis te maken met jouw favorieten en demonstraties bij te wonen. Wie je allemaal kunt ontmoeten op KreaDoe check je op deze pagina.

Tekst gaat verder onder de foto

Bobbi Eden Kreadoe
Foto: KreaDoe

Doe-het-zelven tijdens KreaDoe

Tijdens KreaDoe kun je vijf dagen lang meedoen met uiteenlopende creatieve workshops. Scrapbooking, haren invlechten of glas schilderen: je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een workshop voor! Ook je kinderen kun je gerust meenemen naar KreaDoe, want zij kunnen zich vermaken op het kidsplein met onder andere kleurtafels, speelgoed en springkussens.

Een bloemetje voor de jarige

Kun je niet wachten om te beginnen met knutselen? Hoeft ook niet, want je kunt ook nu vast aan de slag gaan! Bij een verjaardag hoort een versierd huis, en dat is precies waarvoor KreaDoe jouw hulp nodig heeft. Om de Jaarbeurs nóg gezelliger te maken, kun je dit jaar een zelfgemaakte, duurzame bloem meenemen. Alle bloemen krijgen een mooi plekje tijdens het evenement.

Praktische informatie

Kom je ook lekker knutselen en inspiratie opdoen tijdens de komende editie van KreaDoe? Koop dan snel je kaartje via deze link. KreaDoe vindt plaats van 30 oktober tot en met 3 november 2019 en is iedere dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Een dagticket kost €10,50. Kinderen van acht tot twaalf jaar mogen mee voor €4,95 en voor kinderen van dertien tot en met zeventien jaar betaal je €6,50. Op woensdag krijg je trouwens korting, dan kost een kaartje slechts €9,50.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jaarbeurs. Meer over Jaarbeurs ontdekken?

Jaarbeurs

markten

Gesloten09:00 - 18:00

Jaarbeursplein, Utrecht

Bekijk meer:markten

adv.