Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Klassieke muziek in een hip festivaljasje: win kaartjes voor Pieces of Tomorrow Festival in TivoliVredenburg

Door Janine Guijt 6 november 2019

Deze winactie is gesloten.

De Pieces of Tomorrow-avonden in TivoliVredenburg zijn een grote hit. Waarom? Omdat Pieces of Tomorrow klassieke muziek op een laagdrempelige, toegankelijke manier brengt. Je luistert er naar een fantastisch concert in je spijkerbroek, met een speciaalbiertje in de hand. Op zaterdag 16 november komt Pieces Tomorrow zelfs met een heus festival. Klinkt dat als iets voor jou? Lucky you, want we mogen 2 x 2 kaartjes verloten. 

In de Grote Zaal klinken tijdens het festival als vanouds grote werken door orkest, maar ook in de zalen boven in TivoliVredenburg klinkt muziek: van diehard klassiek tot elektronica met klassieke knipoog. De line-up ziet er veelbelovend uit: alleen al voor het Radio Filharmonisch Orkest wil je hierheen, maar ook zeker voor elektronicaduo Gidge, rebellencollectief Pynarello of de Utrechtse pianist Job Roggeveen. Naast optredens is er onder andere een cursus luchtdirigeren, een klassieke pubquiz en natuurlijk ruimte voor een drankje en een dansje.

Winnen!

Zoals gezegd mogen we dus 2 x 2 tickets (ter waarde van €27,- per stuk) verloten. Wat je moet doen om kans te maken op deze vette prijs? Heel simpel: laat hieronder vóór maandag 11 november je e-mailadres achter.

Lees ook:

Dit wil je! Win een jaar lang gratis koffiedrinken bij 30ml Vredenburg

Of je 'm nou zwart, met opgeklopte melk of een lading suiker drinkt: koffie is voor veel mensen het ...


Meer over TivoliVredenburg ontdekken?

TivoliVredenburg

poppodia

Gesloten10:00 - 21:00

Vredenburgkade 11, Utrecht

Bekijk meer:poppodia

Meer over

Acties Doen

adv.