Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Klaar met Tinder? In Utrecht kun je nu speeddaten in de natuur

Door Janine Guijt 14 januari 2020

Ben je uitgeswipet op Tinder? En dan niet omdat je die leuke vlam eindelijk bent tegengekomen, maar omdat de gesprekken of dates telkens op niets uitlopen? Dan is het tijd om je (stoute) wandelschoenen aan te trekken!

Speeddaten, maar dan spontaan

Tenminste, als je het Simone van de Goor (28) en Sanne van Vliet (31) vraagt. Zij organiseren We Walk We Date, een speeddate evenement in de natuur. Zondag 19 januari is de eerste editie in Amelisweerd. “Ik heb weleens meegedaan aan een speeddate, maar dat is toch wat statisch”, vertelt Sanne. “Je zit tegenover elkaar en praat vaak over standaard onderwerpen, zoals je werk of waar je vandaan komt.” Dat statische hopen Simone en Sanne te doorbreken met een wandeltocht inclusief opdrachten. Hoe dat werkt? Je loopt in tweetallen door de natuur, van opdracht naar opdracht en onderweg krijg je vragen mee. Op die manier zie je je potentiële crush ook in spontane situaties.

Meedoen?

We Walk We Date is bedoeld voor twintigers en dertigers. Je kunt voor €10,- meelopen. Geef je wel even van tevoren op door een mailtje te sturen naar [email protected]. Meer praktische details bekijk je door op het blokje hieronder te klikken.

We Walk We Date

Tinder ook beu? Zie je door de bomen van het (online) daten het bos niet meer? Ben je single? En beg...

Lees ook:

7 x originele ideeën voor dates in Utrecht

Speeddaten in Utrecht: hier vind je je nieuwe vlam

Het Tinder van toen: 5 x hilarische contactadvertenties uit Utrechtse kranten

Meer over

Doen Getipt

adv.