Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kinepolis is officieel geopend – wij beleefden de ultimate filmexperience

Aangeboden door Kinepolis Jaarbeurs 8 maart 2017

Kinepolis Jaarbeurs, de grootste bioscoop van Utrecht en omstreken, is officieel geopend. Gisteren (dinsdag 7 maart) was de feestelijke opening van de megabioscoop. Wij waren daarbij en kregen meteen de ultimate filmexperience.

Het kan je niet ontgaan zijn dat Utrecht er een spiksplinternieuwe bioscoop bij heeft. In december vorig jaar gingen de deuren van Kinepolis al open en de afgelopen weken zijn geleidelijk aan alle 14 zalen van de bioscoop geopend. Dinsdagavond 7 maart was de officiële opening van Kinepolis Jaarbeurs, inclusief ‘rode’ loper, speeches, champagne en – natuurlijk – een filmvertoning.

Openingsfeestje

Het was gezellig druk tijdens de feestelijke openingsavond van Kinepolis Jaarbeurs. Alle genodigden mochten over een ‘rode’ loper van bamboe, helemaal in de stijl van de film Kong: Skull Island die later op de avond werd vertoond, naar binnen bij de gloednieuwe bioscoop. Een toren van gevulde champagneglazen stond klaar en er was live muziek van een drumband.

“Het zit in ons DNA om de allerbeste bioscopen te bouwen”

Een van de aanwezigen was Eddy Duquenne, CEO van de Kinepolis Group: “Het is de vijfde opening van een Kinepolis bioscoop in een jaar tijd. Iedere opening geeft weer een bijzonder gevoel. Op zo’n avond proef je echt de passie van ons bedrijf. Het zit nou eenmaal in ons DNA om de allerbeste bioscopen te bouwen.”

Kinepolis JaarbeursDe ultimate filmexperience

Een van de dingen die Kinepolis Jaarbeurs bijzonder maakt, zijn de twee Laser ULTRA zalen. Wat dat Laser ULTRA precies inhoudt is een ingewikkeld technisch verhaal. Waar het op neer komt: de zalen hebben de aller-, maar dan ook echt állerbeste beeld- en geluidskwaliteit, zodat je als bezoeker een superintense filmervaring beleeft.

Tijdens de opening van Kinepolis was er een exclusieve voorpremière van Kong: Skull Island in – jawel – één van de twee Laser ULTRA zalen. Of dat spectaculair was? Ja, héél spectaculair. Het beeld was haarscherp, het geluid kwam van alle kanten, de stoelen zaten heerlijk (dubbele armleuningen en lekker veel beenruimte) en de film, die was ook nog eens heel vermakelijk. Vergeet alle technische snufjes van Laser ULTRA: het is gewoon heel vet!

Kinepolis JaarbeursGroot, groter, grootst

De twee Laser ULTRA zalen zijn niet het enige bijzondere aan Kinepolis Jaarbeurs. Met 14 zalen en 3.200 stoelen is Kinepolis de allergrootste bioscoop van Utrecht en omstreken. En de bioscoop heeft óók nog eens het grootste filmdoek van de Randstad. Hoe groot dat megascherm is? Héél groot, 26 meter breed en 10,9 meter hoog om precies te zijn. Ter vergelijking: dat is net zo groot als vijf huizen van bijna vier verdiepingen op een rij.

Openingsactie

Bij een feestelijke opening hoort natuurlijk ook een feestelijke actie. En daarom kan jij vandaag én morgen (8 en 9 maart) voor maar €5,- naar de film bij Kinepolis Jaarbeurs!

[coupon couponid=”26036″ name=”Openingsactie: voor € 5,- naar de film bij Kinepolis Jaarbeurs!”]


Meer over Kinepolis Jaarbeurs ontdekken?

Kinepolis Jaarbeurs

bioscopen

Geopend09:00 - 23:00

Jaarbeursplein, Utrecht

Bekijk meer:bioscopen

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.