Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je kunt deze week 5 x naar een openluchtbioscoop in Utrecht

Door Janine Guijt 13 augustus 2019

Je kleedje uitspreiden en onder het genot van een biertje en de ondergaande zon een film bekijken: wat ons betreft is de openluchtbioscoop een geweldig concept. Zijn wij even blij dat je deze week op maar liefst vijf plekken van films in de buitenlucht kunt genieten! Nu maar hopen dat die buien wegblijven…

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Outdoor Cinema bij Filmcafé

Donderdag 15 augustus kun je bij Filmcafé naar Outdoor Cinema. De film BlackkKlansman draait er dan; over een Afro-Amerikaanse politie-agent die infiltreert bij de Ku Klux Klan. De film begint om 22.00 uur. Voor €5,- huur je een koptelefoon en meer info lees je hier.


Meer over Filmcafé ontdekken?

Filmcafé bioscopen

CAB-Rondom 90A, Utrecht

Bekijk meer:bioscopen

De Brommerbios in Leidsche Rijn

De Brommerbios is inmiddels een behoorlijk begrip in Utrecht, maar mocht je het gevaarte nog niet kennen: het is een mobiele buitenbioscoop gebouwd op een Zundapp bakbrommer uit de jaren ’70. Vrijdag 16 augustus strijkt de Brommerbios neer op het Berlijnplein in Leidsche Rijn Centrum. Je kunt er de film Tigers Are Not Afraid bekijken, over een 10-jarig meisje dat een confrontatie aangaat met een drugsbende in Mexico.

De film begint om 21.00 uur en voor €2,50 huur je een strandstoel zodat je een beetje comfy zit. Ook leuk: voorafgaand kun je aanschuiven bij het Mexicaanse filmdiner gehost door Venster. Hier lees je meer.


Meer over RAUM ontdekken?

RAUM galeries

Berlijnplein 520, Utrecht

Bekijk meer:galeries

Rooftop Cinema bij The Anthony

Meer zin in een romcom mét een hond in de hoofdrol? Dan moet je vrijdag 16 augustus in Lombok zijn. Bij hotel The Anthony kun je het dak op. Letterlijk, want ze organiseren er een rooftop cinema. De film die er vertoond wordt is Marley & Me, over een labrador die het leven van zijn baasjes op zijn kop zet.

De film begint om 21.00 uur en een kaartje kost €5,-. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Bij slecht weer gaat het feestje helaas niet door. Check het Facebook-event voor updates.


Meer over The Anthony ontdekken?

The Anthony hotels

Kanaalstraat 197, Utrecht

Bekijk meer:hotels

Nog een keer Outdoor Cinema bij Filmcafé

Nóg een openluchtbios bij Filmcafé deze week. Zaterdag 17 augustus kijk je er de klassieker E.T. De film begint om 22.00 uur. Voor €5,- huur je een koptelefoon en meer info vind je hier.

Cinema Buiten

Filmtheater ’t Hoogt gaat in de maanden augustus en september op tour. Op een aantal bijzondere plekken in en rondom Utrecht komt, in de buitenlucht, een groot scherm te staan. Zondag is de tweede editie van Cinema Buiten. Je kunt de film Leto bewonderen bij Fort aan de Klop. De film start om 21.30 uur en tickets kosten €12,50 per stuk. Hier lees je er meer over.


Meer over Fort aan de Klop ontdekken?

Fort aan de Klop bbq restaurants

1e Polderweg 4, Utrecht

Bekijk meer:bbq restaurants

Ook deze week in Utrecht

UIT-week en heel veel openluchtbioscopen: dit gebeurt er deze week in Utrecht

Nieuwe ronde, nieuwe kansen: er staat weer een kersverse week voor de deur! Wat er de komende dagen ...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.