Dit is er allemaal te doen dit weekend in Utrecht

Door Liselotte Idema 2 februari 2017
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Nog geen idee wat je moet doen in het weekend? Er is – net als iedere week.. – weer van alles te doen in Utrecht. We hebben een paar fantastisch leuke tips voor je op een rij gezet. Fijn weekend!

Klassiek = hip

pieces of tomorrow
Foto: Facebook

Klassiek is hot. Vorig jaar al, waren de Pieces of Tomorrow-avonden in TivoliVredenburg een grote hit. Waarom? Omdat Pieces of Tomorrow klassieke muziek op een laagdrempelige, toegankelijke manier brengt. Je luistert er naar een fantastisch concert in je spijkerbroek, met een speciaal biertje in de hand. DJ St. Paul (verwar hem niet met Erik) host de avond en vertelt net die dingen die je nog niet wist, maar wel wilt weten. Op vrijdag 3 februari staat Richard Strauss centraal.

Vrijdag 3 februari, 21.00 uur Tickets €14,-

TivoliVredenburg poppodia

Nu open10:00 - 21:00

Vredenburgkade 11, Utrecht

Bekijk meer:poppodia

Shoppen in de Voorstraat

the village

Het hele weekend kun je je slag slaan in de Voorstraat. Tijdens de stock & sample sale krijg je bij winkels zoals PUHA, Klijs&Boon, Revenge, Sussies Vintage en Plato korting. Goede reden om er (weer eens?) een kijkje te nemen dachten wij zo.

Klijs & Boon kledingwinkels

Nu open11:00 - 18:00

Voorstraat 44, Utrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

Naar het filmcafé

louis hartlooper
Foto: Louis Hartlooper Complex

Op zaterdag 4 februari kun je in de middag naar het filmcafé bij Louis Hartlooper. En daar wil je – als je een filmfanaat bent tenminste – zeker bij zijn! Tijdens de middag worden allerlei bijzondere scenes uit films bekeken en besproken door de gepassioneerde gastheer Constant Hoogenbosch. Films die de afgelopen 100 (!) jaar werden gemaakt komen aan bod. Reuzegezellig en interessant, want je steekt een heleboel op tijdens een middag in het filmcafé.

Zaterdag 4 februari, 15.00 uur (duur: 2 uur, tickets: €8,50)

Louis Hartlooper Complex bioscopen

Nu open11:00 - 01:00

Tolsteegbrug 1, Utrecht

Bekijk meer:bioscopen

Karaoke Oproer

Foto: Facebook Oproer

Ook zo’n fan van karaoke? Het kan op steeds meer plekken in Utrecht en dat vinden wij van indebuurt op zijn zachts gezegd te gek. Op zaterdag 4 februari kun je de longen uit je lijf zingen bij Oproer in Zuilen. Van 22.00 tot 01.00 uur is er een karaoke avond.

Oproer brouwerij, biercafé en plantaardig, biologisch restaurant cafés

Nu gesloten17:00 - 00:00

CAB-Rondom 90A, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Of liever stampen..

tivoliVredenburg Utrecht
Foto: Promotie Utrecht

In TivoliVredenburg? Kan ook! Tijdens Pleinvrees On Tour gooi je je handen in de lucht en ga je helemaal uit je plaat op technoplaten in de Ronda.

zaterdag 4 februari, vanaf 23.00 uur

Het beste van IDFA

't hoogt utrecht

Het eerste weekend van februari is bij uitstek een luierweekend. Op zondag kun je in ’t Hoogt kijken naar de beste films van IDFA 2016. In een filmmarathon zie je de beste films van filmfestival IDFA. Op het programma staan Nowhere to Hide, The Grown-Ups, Close Ties en Plastic China.

Zondag 5 februari, 13.00 uur. Een kaartje kost €25,-

Filmtheater ’t Hoogt bioscopen

Nu gesloten14:00 - 00:00

Hoogt 4, Utrecht

Bekijk meer:bioscopen

Handje schudden met Paul Verhoeven

Foto: ANP

Jawel, er meldt zich zondag 5 februari weer een grootheid in de Centrale Bibliotheek aan de Oudegracht. Samen met schrijver Rob van Scheers is Paul Verhoeven van 15.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek voor een meet & greet. Scheers schreef een biografie over de Nederlandse regisseur.

de Bibliotheek Utrecht bibliotheken

Nu open10:00 - 18:00

Oudegracht 167, Utrecht

Bekijk meer:bibliotheken
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.