Hou dat vakantiegevoel vast! 7 x zomer in Utrecht

Dit is een ondernemersbijdrage 10 augustus 2017
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ben jij al op vakantie geweest en baal je als een stekker van het treurige weer in Utrecht? Of ga je nog naar de zon en wil je maar wat graag alvast in de vakantiestemming komen? Wij hebben de oplossing! Het ultieme vakantiegevoel kun je namelijk zelf creëren. Hoe? Door deze zonnige zomertips op te volgen.

Drink een cocktail

Wat drink je in de zomer? Juist, een cocktail. Liefst natuurlijk terwijl je met je billen in het witte zand zit, maar hey: die zee denk je er gewoon even bij. Bij Union Latin Lounge staan maar liefst twintig heerlijke cocktails op de kaart. Frozen strawberry daiquiri, Cosmopolitan, Sex on the Beach: you name it. Heb je na je cocktail zin gekregen om je heupen los te gooien? Iedere donderdagavond en elke tweede en vierde zaterdag van de maand kun je bij Union Latin Lounge dansen tot je erbij neervalt. Net als op vakantie!
cocktails utrecht

Union Latin Lounge cafés

nu gesloten12:00 - 00:00

Biltstraat 37, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Ga op vakantie in eigen stad

Erger jij je aan alle hordes toeristen in Utrecht? Niet doen! Veel beter is het om zelf de toerist uit te gaan hangen. Trek je makkelijke schoenen aan, maak – net als alle andere toeristen – een selfie met de Domtoren en bestel je drankje op het terras gewoon in je eigen taal. Alles wat je moet doen voor een vakantie in eigen stad lees je hier.

Strand Oog in Al SOIA
Foto: SOIA

Neem een duik

Onlosmakelijk verbonden met vakantie, is het nemen van een verfrissende duik. Gelukkig kan dat op een heleboel plekken in Utrecht. Dus: trek je zwembroek of bikini aan, blaas je opblaaskrokodil op en zwemmen maar!

Zwemmen zwembad

Ga salsadansen

Een zwoele zomeravond, vrolijke Latin-muziek en een knappe man (of vrouw, natuurlijk) die je alle kanten op zwiert: klinkt als vakantie, toch? Van salsadansen krijg je geheid een zomers gevoel. Kun je het nog niet? Bij Union Salsa Dance Company kun je iedere vrijdag vanaf 19.00 uur terecht voor een gratis proefles.

Union Salsa Dance Company dansscholen

nu gesloten12:00 - 00:00

Biltstraat 37, Utrecht

Bekijk meer:dansscholen

Doe alsof je in Frankrijk bent

La vie est belle in het mooie Frankrijk. Maar om ervan te proeven, hoef je er helemaal niet naar toe. Ook in Utrecht kun je het ultieme Frankrijk-gevoel beleven. Dus, trek je meest zwierige rok aan, geef een krul aan die moustache en ga – ooh la la – op vakantie in eigen stad. Hier vind je een lijstje met vijf fijne, op en top Franse tips in Utrecht.

Parijs Frankrijk

Maak een fietstocht

Wat doe je als je op vakantie bent? De omgeving verkennen! Ook rond Utrecht zijn ontzettend veel mooie, fijne plekken die een bezoekje waard zijn. En je kunt er vaak ook nog eens op de fiets naar toe. Negen tips voor een dagje weg op de fiets lees je hier.

kasteel-de-haar
Foto: Facebookpagina kasteel De Haar

Ga de onderwaterwereld verkennen

Kijk, wij snappen best dat duiken in een Utrechts zwembad niet hetzelfde is als duiken in the Great Barrier Reef. Maar toch: zodra je je duikbril opzet krijg je automatisch een vakantiegevoel. Goed nieuws dus dat je in Utrecht op een heleboel plekken kunt duiken. Heb je meteen geoefend voor die échte duik volgend jaar op een of ander tropisch eiland.
duiken-in-utrecht

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶