Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je! Hier kun je een weekend lang honderden spelletjes uitproberen

Aangeboden door Spellenspektakel 2019 4 november 2019

Héél goed nieuws voor iedereen die gek is op bordspelletjes. Op 9 en 10 november komt Spellenspektakel, de grootste spellenbeurs van Nederland, naar de Jaarbeurs! Wat je je daarbij moet voorstellen? Je kunt een heel weekend lang honderden bordspellen uitproberen, (ver)kopen én meedoen aan diverse toernooien. Jaaa, dat wil je!

Tips van de pro’s

Tijdens Spellenspektakel is de Jaarbeurs gevuld met honderden speeltafels waar je zo kunt aanschuiven om mee te doen. Met zoveel aanbod zitten er altijd wel bordspellen tussen die je kent, maar ontdek je vast ook veel nieuwe spellen. Zie je een spel dat je wel wat lijkt, maar ken je de regels nog niet? Geen zorgen! Tijdens de spellenbeurs zijn demonstrateurs aanwezig die de regels uitleggen, zodat je meteen kunt beginnen. Spellen die je leuk vindt, kun je op de beurs gelijk aanschaffen. Kun je thuis mooi verder spelen!

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Saskia Bagchus
Foto: Coen Halmans
Foto: Spellenspektakel

Naar huis met nieuwe spellen of een zakcentje

Mocht je thuis spellen hebben die je niet meer speelt, dan is het slim om ze mee te nemen naar Spellenspektakel. Tijdens de beurs is er een Bring n’ Buy stand waar je maximaal tien spellen per persoon kunt verkopen. Welke prijs je wilt vragen, is aan jou. Het enige wat jij hoeft te doen is je spellen ’s morgens afgeven. Aan het einde van de dag kun je opnieuw langskomen om de opbrengst en eventuele niet-verkochte spellen weer mee te nemen. Goed om te weten: 10% van de totale opbrengst wordt gedoneerd aan het goede doel Right to Play, de rest is voor jou!

Durf jij de strijd aan te gaan?!

Zijn er bordspellen waarin jij steengoed bent? Show je skills dan op het Spellenspektakel! Er zijn diverse toernooien waaraan je kunt meedoen. Liever toekijken? Dat kan ook, want tijdens het Spellenspektakel vindt het EK Catan plaats. Speciaal hiervoor komen de beste spelers uit heel Europa naar Utrecht!

Welkom op het Kinderplein

Mocht je kroost net zo gek zijn op spelletjes als jij, neem ze dan zeker mee naar Spellenspektakel. Voor kinderen is er op de beurs namelijk van alles te doen! Op het Kinderplein kunnen je kids de hele dag leuke spellen spelen of hun hart ophalen aan één van de bouw- of knutseltafels.

Tekst gaat verder onder de foto

Spellenspektakel
Foto: Saskia Bagchus

Hoe, wat, waar?

Het Spellenspektakel vindt plaats op 9 en 10 november 2019 in de Jaarbeurs. Een dagkaart kost €14,- voor volwassenen en €5,- voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Kom je met het gezin? Dan kunnen jullie voor €30,- een gezinsdagkaart kopen die toegang geeft aan twee volwassenen en drie kinderen. Als je het hele weekend spellen wilt spelen, kun je een passepartout kopen. Dat kost €24,- voor volwassenen en €9.- voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Tickets kopen kan via de oranje button onderaan dit artikel.

Wil je spellen verkopen bij de Bring ’n Buy stand? Vul dan vooraf dit online formulier in.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Spellenspektakel 2019. Meer over Spellenspektakel 2019 ontdekken?

Spellenspektakel 2019


Jaarbeursplein, Utrecht

adv.