Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hieperdepiep! Hier in Utrecht vier je de leukste kinderfeestjes

Aangeboden door Samsam Kindersportcentrum 5 november 2019

Je kind is binnenkort jarig en jij bent op zoek naar een origineel idee voor zijn of haar feestje? Stop maar met zoeken, want wij weten waar je heen moet: Samsam Kindersportcentrum. Je vindt hier maar liefst 55 (!) sportvelden waar kids 23 verschillende sporten kunnen beoefenen. Lijkt zo’n sportief partijtje jou (en je kind) wel wat? Dit is wat je ervan kunt verwachten.

Warm welkom

Voor het ravotten en klauteren kan beginnen, is er de mogelijkheid om met de hele groep aan tafel te gaan. Hier kan iedereen voor de jarige job zingen én kunnen cadeautjes worden uitgepakt. Als jullie willen, kan Samsam limonade, snacks en eten verzorgen. Denk aan chips, ijsjes of frietjes. Is iedereen uitgegeten- en gedronken? Dan is het tijd voor een korte rondleiding en een uitleg van de regels, waarna iedereen vrij mag sporten.

Darten, turnen, voetballen en meer

We verklapten het al: bij Samsam kunnen kids héél veel verschillende sporten uitproberen. Zo is er gelegenheid om te voetballen, darten en turnen. Daarnaast zijn er airhockeytafels, badmintonvelden en is er een heuse klimwand. Genoeg te beleven dus! Jij kunt trouwens gewoon plaatsnemen in het horecadeel van het kindersportcentrum, want er zijn altijd coaches van Samsam aanwezig. Terwijl jij aan de koffie zit en een boekje leest, houden zij de sporthallen in de gaten.

Tekst gaat verder onder de foto

Samsam kindersportcentrum
Foto: Samsam Kindersportcentrum

Stel zelf een onvergetelijk kinderfeestje samen

Ziet jouw kind zo’n sportief feestje helemaal zitten? Hup, reserveren maar! Doordeweeks ben je vrij om te kiezen hoe laat jullie komen. In het weekend zijn er twee opties: een ochtendfeestje (van 10.00 tot 13.30 uur) of een middagfeestje (van 14.00 tot 18.00 uur). Op vrijdag kun je voor kinderen vanaf twaalf jaar ook een avondfeestje (18.00 tot 22.00 uur) organiseren. Prijzen beginnen vanaf €8,50 per kind. Voor dit bedrag krijg je toegang tot Samsam en onbeperkt limonade. Goed om te weten: een kinderfeestje vieren bij Samsam kan met groepen van acht personen of meer. Check de website voor meer informatie over de arrangementen.

Wil je meteen reserveren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of bel naar 030-2383130.

Lees meer:

Kindersportcentrum Samsam

Kim ontwierp een sportcentrum speciaal voor kinderen: ‘Kom mijn concept maar jatten!’

Kim van den Bosch (48) was vroeger één van de beste squashers van Nederland. Inmiddels runt hij same...

Help, slecht weer! Dit is het perfecte uitje met kinderen in Utrecht

Dit is het eerste kindersportcentrum ter wereld en het ligt in UtrechtMeer over Samsam Kindersportcentrum ontdekken?

Samsam Kindersportcentrum

sport en bewegen

Gesloten09:00 - 18:00

Zonnebaan 22, Utrecht

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.