Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x superleuke dingen om te doen dit weekend in Utrecht

Door Fleur Dassen 27 november 2020

Yes, het is weekend! Tijd om van die bureaustoel of bank af te komen en leuke dingen te doen. Normaal delen we altijd tips voor een geslaagd weekend buitenshuis, maar de komende tijd doen we dit even anders. We blijven dichtbij, in en om het huis. Net zo leuk!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Tweedehands Kleding sale – alles 50% korting

Geplaatst door Circle That op Maandag 23 november 2020

 

Circle That organiseert zaterdag 28 november een tweedehands kleding sale met maar liefst 50 procent korting op alles! Alle kleding is ingebracht door Utrechters. Wie weet vind jij een tweedehandse schat. De sale is open van 14:00 tot 17:00 uur op Domplein 4.


Meer over Circle That ontdekken?

Circle That

Domplein 4, Utrecht

Biologische groenten halen

Foto: Unsplash

Spring op de fiets en rijd naar de moestuinen op het landgoed van Amelisweerd. Hier kun je niet alleen rondlopen, maar ook kun je de biologische producten kopen in de tuinwinkel in het bos. De mensen die hier werken vertellen met alle liefde over de geschiedenis van de gewassen en de moestuin, dus vraag maar raak! De winkel is open van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 tot 17.00 uur.

Maak van je gewone wandeling een leuke puzzeltocht

Foto: fem fotoshop

#ASW030, de ondernemersvereniging van de Amsterdamsestraatweg, organiseert een leuke puzzeltocht voor alle Utrechters. In de etalages van de Straatweg vind je 24 puzzelstukjes. Lukt het je om ze allemaal te vinden en te fotograferen en de puzzel op te lossen? Als je daarin slaagt, maak je kans op toffe prijzen! Meer informatie lees je hier.

Doe mee aan de indebuurt kerstkaartenactie!

 

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De huidige coronamaatregelen maken dit er ook niet beter op. Om ervoor te zorgen dat deze kerst aan iedereen gedacht wordt, start indebuurt Utrecht een kerstkaartenactie voor ouderen. Vorig jaar hebben veel indebuurt-teams zelf mogen ervaren hoe blij alle ouderen waren met de kerstkaarten en hartverwarmende berichtjes. Hoe leuk zou het zijn als ouderen in Utrecht ook dit jaar mooie kerstkaarten krijgen voor de feestdagen? Net voor kerst gaat indebuurt de bewoners van Careyn Swellengrebel in Utrecht verrassen met een grote stapel kerstwensen. Doe je mee? Een kaartje kun je inleveren bij de Albert Heijn aan de Neude. Tegenover de servicebalie staan twee rode brievenbussen. Ook kun je jouw kaartje kwijt in de onderste brievenbus van ons kantoor aan Vredenburg 24/1. Meer informatie lees je hier.

Sinterklaas drive-thru

Foto: indebuurt Utrecht

Er is dit jaar helaas geen officiële intocht van Sinterklaas geweest. Daarom komt Sinterklaas met een aantal pieten komende zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur naar de Werkspoorkathedraal. De Sint vertelt tegen betaling zelfs een persoonlijke boodschap. Er wordt gewerkt met tijdsloten en rijden door drive-thru kan helemaal corona-proof. Je rijdt met de auto naar binnen, zet de radio op de Sint FM frequentie en dan kan het feestje beginnen. Wie er aan het draaien is? Niemand minder dan DJ Pietiësto! Na afloop krijg je een sintpakket mee naar huis. Een ticket kost € 14,50. Meer informatie lees je hier.


Meer over De Werkspoorkathedraal ontdekken?

De Werkspoorkathedraal entertainment

GeopendHele dag

Tractieweg 41, Utrecht

Bekijk meer:entertainment

Lees meer:

hoi an restaurant vietnamees eten

Pho, springrolls en meer lekkers: binnenkort eet je Vietnamees op Utrecht Centraal

Vind jij loempia's, pho en meer Vietnamese gerechten lekker? Dan begin je de week met goed nieuws: V...

Amazing Oriental opent een Aziatische supermarkt mét restaurant in Hoog Catharijne

Deze Utrechtse horecazaak is verkozen tot beste veganistische restaurant van Nederland

De favoriete Utrechtse adresjes van onze nieuwe stagiair Fleur

Binnenkijken bij Ailin in Kanaleneiland: ‘Mijn voordeur staat altijd open’

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.