Halloween 2017 in Utrecht: dit is er te doen

Door Anne-Meike van den Berg 13 oktober 2017

Trek je scream-masker maar uit de kast en stof je heksenhoed af, want dinsdag 31 oktober is het weer Halloween. Ook in Utrecht wordt dit griezelfeest op heel veel plekken en op heel veel manieren gevierd. Hoe, wat, waar? Dat hebben we voor je uitgezocht!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Halloween Nightmares, engste spookhuis OOIT

Stel je voor: je zit vast in een doolhof vol duistere gangen, doodenge kamers en creepy wezens die zomaar opeens tevoorschijn springen. Juist, klinkt als een horrorfilm of nachtmerrie. In Utrecht is het werkelijkheid, want in Leidsche Rijn is het grootste spookhuis van de Benelux geopend: Halloween Nightmares. Het spookhuis is zó eng dat tijdens de openingsavond maar liefst vijf mensen hyperventilerend naar buiten werden begeleid. Durf jij nog te gaan…? Tijdens Halloween en het weekend daarvoor (28-29 oktober) pakt het megaspookhuis extra uit. Een kaartje kost dan €20,-.

Halloween Nightmares Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Hertogswetering 183, Utrecht

Bekijk meer:Permanent gesloten

Halloween kermis

Wat is er beter dan kermis? Juist, een Halloween kermis. Op het Berlijnplein, naast CineMec in Leidsche Rijn, staat tien dagen lang een extra spannende kermis. Van vrijdag 27 oktober tot en met zondag 5 november kun je er komen griezelen.

Spookhuis Utrecht kermis
Foto: ANP

Halloween night bij Bitropolis

Spooky hapjes en drankjes, een kostuumwedstrijd met schrikwekkend leuke prijzen, kortingsacties waar je kippenvel van krijgt en angstaanjagend fijne muziek: je vindt het allemaal tijdens de Halloween night bij ‘nerdcave’ Bitropolis aan de Oudegracht. De griezelavond is op dinsdag 31 oktober van 18.00 tot 22.00 uur en de entree is gratis.

Halloween Utrecht
Foto: ANP

Museum Catharijneconvent musea

vandaag gesloten

Lange Nieuwstraat 38, Utrecht

Bekijk meer:musea

Pompoenavond

Papoen, Mashing Pumpkins, Pumpkin Spiced en Pumpkin Ale: allemaal pompoenbieren die je dinsdag 31 oktober kunt proeven bij eetcafé Lombok. Wat je daarbij eet? Een pompoenmaaltijd natuurlijk! Reserveer op tijd een tafeltje voor de pompoenavond.

Halloween Utrecht
Foto: ANP

Bitropolis hobbywinkels

nu open09:00 - 18:00

Oudegracht a/d Werf 294, Utrecht

Bekijk meer:hobbywinkels

Héél veel Halloween-feestjes

Heb je zin in een goed Halloween-feestje in Utrecht, dan is er genoeg om uit te kiezen. De Bodytalk pakt van donderdag 26 tot en met zondag 29 oktober uit met een Halloween-vierdaagse. Vrijdag 27 oktober zijn er griezelig goede feestjes in Venue en Stairway to Hell, uh, Heaven. Zaterdag 28 oktober veranderen TivoliVredenburg, het Pakhuis en de Winkel van Sinkel in een horror-hangout en Stathe hangt op dinsdag 31 oktober de spinnenwebben uit.

Halloween Utrecht
Foto: ANP
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen