Tip! BROEI is verbouwd, tijd voor een feestje

Door Anne-Meike van den Berg 5 oktober 2016

Wát een fijne plek is BROEI aan de Oosterkade. De knusse hoekjes, fijne werkplekken, kaart vol (vegetarisch) lekkers en agenda met exposities en optredens: wij vinden het allemaal even leuk. Het heropeningsfeestje van BROEI op zondag 9 oktober staat dan ook met grote letters in onze agenda.

BROEI 2.0

Wat is er gebeurd? Nou, BROEI is flink verbouwd. Het achterste stuk, waar eerst kantoren zaten, is erbij getrokken zodat BROEI nu bijna twee keer zo groot is. Ook is er een gloednieuwe, open keuken geplaatst. De menukaart is uitgebreid met nóg meer lekkers en het terras is ook nog eens opgepimpt. Gelukkig is alles nog steeds in de fijne BROEI-stijl, met veel planten en knusse hoekjes.

Feestje!

Dat het gloednieuwe BROEI weer open is, is reden voor een feestje. Daarom is iedereen op zondag 9 oktober uitgenodigd om de nieuwe inrichting te komen bewonderen en de geslaagde verbouwing te vieren. Het heropeningsfeestje begint om 16:00 uur en eindigt om 22:00 uur. Er worden plaatjes gedraaid en BROEI maakt een lopend buffet met eten voor iedereen. Je hoeft geen entree te betalen en ook het buffet is helemaal gratis. Wij denken dat het héél gezellig wordt, dus zorg dat je erbij bent!


Meer over BROEI ontdekken?

BROEI cafés

Nu gesloten09:00 - 22:00

Oosterkade 24, Utrecht

Bekijk meer:cafés
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.