Terugkijken: hilarische serie over het voetbalteam van Utrechter Daan Boom

Door Anne-Meike van den Berg 11 januari 2019

Elke zondag staat de Utrechtse Daan Boom, bekend van onder andere Streetlab, op het voetbalveld. Zijn missie: samen met zijn voetbalteam kampioen worden. Dat lijkt een behoorlijk kansloze missie, want vorig seizoen eindigde het team onderaan met maar liefst 104 goals tegen. Of het nu wel gaat lukken? Dat kun je vanaf nu zien in de nieuwe serie Kelderklasse 15. De eerste twee afleveringen staan en online en die zijn hilarisch.

Cocktailprikker met twee linkerbenen

Kelderklasse 15 is een nieuwe YouTube reality-serie waarin je, door de ogen van Daan, kennis maakt met amateurvoetbal in zijn puurste vorm. Daan noemt zichzelf een wandelende cocktailprikker met twee linkerbenen en hij wordt – logisch – nooit opgesteld. Dat geeft hem de kans om de lange weg naar het kampioenschap van voetbalteam Kampong 15 te volgen met zijn camera. In de eerste aflevering maken we kennis met het team en zien we hoe de allereerste wedstrijd van het seizoen verloopt.

Tekst loopt door onder de video

Vervang-thomas

In de tweede aflevering van Kelderklasse 15 komen we erachter wat coach Rubbe in het dagelijks leven doet én maken we kennis met ‘vervang-Thomas’.

Tekst loopt door onder de video

Kelderklasse 15

Kelderklasse 15 is wekelijks te zien om 15.00 uur op het YouTube-kanaal van NPO3 en NPO3.nl.

adv.