Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Schatgraven maar! Dit weekend bezoek je een leuke tweedehands kledingmarkt in Utrecht

Door Pauline Dons 29 januari 2020

Shop jij graag tweedehands kleding en kan jouw dag niet meer stuk wanneer je weer mooie, vintage pareltjes hebt weten te scoren? Goed nieuws: dit weekend, op zondag 2 februari, vind je tweedehands kledingmarkt Fris met tientallen kraampjes en ruim zestig verkopers bij Lou Oudenoord in Utrecht.

Twee jaar geleden had de Utrechtse Ramona Silfhout een enorme berg kleding die ze graag wilde verkopen op een leuke plek in Utrecht. Het waren geen afgedankte vodden, maar mooie, kwalitatief hoogwaardige kledingstukken die ze een tweede leven gunde. Die leuke plek kon Ramona niet vinden en dus bedacht ze Fris, een tweedehands markt waar je kwalitatief hoogstaande tweedehands items shopt.

Veertig kraampjes

Snuffelen door mooie tweedehandsitems, met koffie, muziek en lekkers… Tijdens tweedehands kledingmarkt Fris zullen er meer dan zestig verkopers aanwezig zijn en kun je langs veertig kraampjes struinen. Voor dames is er kleding te vinden van maat S tot XXL, maar ook voor kinderkleding en tweedehands mannenkleding kun je op Fris je slag slaan. Er zullen merken zoals Scotch & Soda, Calvin Klein, Selected Femme, & Other Stories en nog veel meer verkocht worden, laat de organisatie van Fris weten.

Praktisch

Vanaf 12.15 uur kun je binnenlopen bij Lou Oudenoord en tot 16.00 uur heb je de tijd om tussen alle tweedehandsitems te snuffelen. Je betaalt €3,- entree en als je een Upas hebt, is de entree helemaal gratis. Let op: je kunt op de markt niet pinnen. Het is dus belangrijk dat je voldoende contant en klein geld meeneemt om jouw favoriete items mee naar huis te kunnen nemen. Naast vintage items kun je tijdens de markt ook een uniek ‘fashion portret’ laten maken van jouw kledingstijl.

Meer weten over Fris? Lees meer over de tweedehands kledingmarkt door op het blokje hieronder te klikken:

de kledingbank utrecht

Tweedehands kledingmarkt Fris

Vintage pareltjes Shop jij graag tweedehands kleding en kan jouw dag niet meer stuk wanneer je weer...

Lees ook: 

Ramona organiseert Fris: de tweedehands kledingmarkt die allesbehalve muf is

Stel je een grote, industriële ruimte met gezellige zitjes en hippe accessoires voor. Denk er een gr...

adv.