Leuk volgens local Sanne: bootcamp in het Wilhelminapark, afhalen bij Smulders en Kinderwinkel Westerkade

Door Liselotte Idema 15 oktober 2016
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

De beste tips komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent de mooiste plekken. Deze week vertelt Sanne Bloem – organisator van De Zelfgemaakte Markt én maker van de Zelfgemaakte Scheurkalender – over haar favorieten.

Bootcampen bij Buitengewoon Fit

“Lang dacht ik dat alleen heel fitte meisjes op bootcamp zitten. En dat ik daar dus niet tussen paste. Tot ik een proefles volgde bij Buitengewoon Fit. Ook al had ik de dag erna overal pijn, ik vond het supervet. Een keer in de week volg ik nu zo’n les bij docent Jacob in het Wilhelminapark. Rennen, opdrukken, burpies.. ik doe het allemaal en vind het nog leuk ook. De lessen zijn trouwens heel betaalbaar: € 5,70 per les.”


Meer over BuitenGewoonFit ontdekken?

BuitenGewoonFit sportscholen

Nu openHele dag

Tractieweg 206, Utrecht

Bekijk meer:sportscholen
buitengewoonfit
Foto: BuitenGewoonFit

Smullen bij Smulders Kookt

“Het hele jaar kook ik met veel plezier en genoegen zelf. Maar als ik heel druk ben – zoals nu – fiets ik naar Smulders Kookt op het Jaarbeursplein. Je kunt er elke werkdag kiezen uit drie vers bereide maaltijden. Het eten is gewoon ontzettend lekker. Mijn lievelingsgerecht? Dat is de tonijnlasagna.”


Meer over Smulders Kookt ontdekken?

Smulders Kookt restaurants en horeca

Nu gesloten09:00 - 18:00

Zevenwouden 216, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca
smulders-kookt
Foto: Smulders Kookt

Kindercadeau nodig? Ga naar Kinderwinkel Westerkade

“Vaak heb ik een cadeau nodig voor neefjes of kinderen van vrienden, maar ik weet gewoon niet wat een kind van acht leuk vindt. Bij Kinderwinkel Westerkade weten ze dat wél. En wat leuk is, ze verkopen er ook kleding voor volwassenen. Meestal scoor ik er een kindercadeau en een jurk van Tante Betsy.”


Meer over Kinderwinkel Westerkade ontdekken?

Kinderwinkel Westerkade kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Westerkade 19, Utrecht

Bekijk meer:kledingwinkels
kinderwinkel-westerkade
Foto: Kinderwinkel Westerkade

Molen de Ster in Lombok

“Op elke derde zaterdag van de maand is er Vorlese Bühne in Molen De Ster in Lombok. Het is een avond met allemaal kort, vreemd proza. Mensen dragen stukjes voor die soms grappig, soms ontroerend, soms begrijpelijk en soms totaal niet begrijpelijk zijn. Het is heel verrassend, ik ken geen andere avond die zo is als deze. Er is altijd een thema en minstens één maffe act. Tijdens de kersteditie, op kerstavond, neem ik vaak familie mee. Dan is het trouwens wel slim om een plekje te reserveren.”


Meer over Molen de Ster ontdekken?

Molen de Ster bezienswaardigheden

Nu gesloten10:00 - 18:00

Molenpark 3, Utrecht

Bekijk meer:bezienswaardigheden
Foto: Molen de Ster
Foto: Molen de Ster

Beste boekenwinkel van Utrecht

“Savannah Bay is mijn lievelingsboekhandel in Utrecht. Ze verkopen er veel bijzondere boeken die nergens anders te koop zijn, maar ook ‘normale’ meer doorsnee romans. Het is heerlijk om daar tussen de boeken te snuffelen. Ik probeer mijn vrienden, die vaak druk zijn, ervan te overtuigen om niet uit gemak bij Bol.com te bestellen, maar om naar Savannah Bay te gaan. Je kunt gewoon een mail sturen, een boek bestellen en het ophalen op een moment dat het jou uitkomt. En als je om advies vraagt, krijg je de beste tips. De mensen hier helpen je graag – en goed!”


Meer over Savannah Bay ontdekken?

Savannah Bay boekhandels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Telingstraat 13, Utrecht

Bekijk meer:boekhandels
savannah-bay
Foto: Savannah Bay
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.