Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tof: dit Utrechtse bedrijf verkoopt La Casa de Papel mondkapjes (en geeft er 100 weg!)

Aangeboden door Virtual Reality Escape Room Time Utrecht 29 juni 2020

Nu we allemaal een mondkapje moeten dragen in het ov, kun je er maar beter een kopen die er ook nog tof uitziet! VR Escape Room Time bedacht iets leuks: mondkapjes geïnspireerd op de Spaanse Netflixserie La Casa de Papel. Het allerbeste nieuws: de eerste honderd mondkapjes geeft VR Escpe Room Time gratis weg wanneer je een La Casa de Papel-activiteit boekt (de escape room of de citygame).

Ben je fan van de hitserie, dan heb je het natuurlijk al lang gespot: de mondkapjes zijn afgeleid van de maskers die de hoofdpersonen in La Casa de Papel dragen! Véél leuker dan een saai wit exemplaar, als je het ons vraagt. Bovendien zijn de mondkapjes herbruikbaar én geschikt voor de wasmachine (wassen op 60 graden). Zodra de eerste honderd mondkapjes zijn vergeven, kun je ze voor slechts €4,95 per stuk aanschaffen wanneer je een La Casa de Papel-activiteit boekt. Geen activiteit doen, maar wél zo’n vet mondkapje scoren? Op deze pagina schaf je er één aan voor €9,95 (excl. €2,95 verzendkosten).

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Nog even over die escape room…

VR Escape Room Time biedt zoals gezegd twee activiteiten aan die zijn geïnspireerd op Netflixhit La Casa de Papel. Bij de VR escape room heb je, samen met je team, maar één doel: de grote kluis openen en daarbij uit handen van de politie blijven! In de mysterieuze kamer waar jullie het spel spelen zijn diverse hints verstopt die jullie daarbij helpen.

Door het oplossen van raadsels komen jullie steeds een stapje dichter bij de oplossing. Extra leuk: sommige puzzels doe je in het echt, voor andere zet je een VR-bril op je neus en mag je op onderzoek uitgaan in de (virtuele) wereld van La Casa de Papel.

… of trek eropuit tijdens de citygame

Naast de escape room die je binnen speelt, heeft VR Escape Room Time ook een La Casa de Papel citygame bedacht. Kies je voor dit spel, dan ga je met jouw team de binnenstad van Utrecht in, waar el profesor allerlei puzzels en raadsels heeft verstopt. Bovendien heeft deze citygame een bijzonder element: je krijgt namelijk te maken met augmented reality (AR). Dit is een techniek waarbij virtuele objecten in de echte wereld worden geplaatst. Al wandelend door Utrecht kan het dus zomaar zijn dat er opeens een deur of geheime kluis verschijnt…

En er is méér

Naast de genoemde activiteiten kun je bij VR Escape Room Time nog veel meer toffe activiteiten doen. Wat dacht je van het bloedstollende VR-spel Zombie Shooter? Of – helemaal coronaproof – de online spelshow, waarbij je met vrienden of collega’s grappige challenges doet vanuit je eigen huis? Via de oranje button hieronder ga je naar de website van VR Escape Room Time en ontdek je alle activiteiten!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Virtual Reality Escape Room Time Utrecht. Meer over Virtual Reality Escape Room Time Utrecht ontdekken?

Virtual Reality Escape Room Time Utrecht

escape rooms

Geopend10:00 - 00:00

Eendrachtlaan 260, Utrecht

Bekijk meer:escape rooms

adv.