Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Psst… de grootste (ver)bouw- en woonbeurs van het land komt naar Utrecht

Aangeboden door Beurs Eigen Huis 6 februari 2020

Of je nu je hele huis gaat verbouwen, duurzamer wilt wonen of zin hebt in een interieur make-over: bij het realiseren van je woondromen is hulp van experts wel zo fijn. Bof jij even, want van 6 tot en met 8 maart kun je in de Jaarbeurs ruim 250 woonspecialisten ontmoeten die jou maar wat graag helpen bij het realiseren van je droomhuis!

Onder de deelnemende exposanten vind je specialisten uit heel veel verschillende disciplines. Zo zijn er bijvoorbeeld specialisten op het gebied van verbouwen, badkamers, keukens, duurzaam wonen en interieuradvies. Al wandelend langs de vele stands doe je op je gemak inspiratie op en kun je advies inwinnen. Zin in een voorproefje? Bekijk dan onderstaande video.

Tekst gaat verder onder de video

Experts aan het woord

Beurs Eigen Huis heeft ook een bomvol sprekersprogramma met presentaties die informeren en inspireren. Zo kun je bijvoorbeeld een presentatie bijwonen over het laten bouwen van een huis, de voordelen van een warmtepomp en het verduurzamen van je woning. Een overzicht van alle presentaties bekijk je hier.

Krijg je bij het bekijken van het volle programma spontaan keuzestress? Dat is gelukkig nergens voor nodig, want Beurs Eigen Huis duurt drie dagen. Tijd zat dus om op je gemak alles te zien en doen wat je leuk vindt!

Koop je tickets met korting!

Nu al zin gekregen in je bezoek aan Beurs Eigen Huis? Koop dan meteen kaartjes via de oranje button hieronder en profiteer ook nog eens van korting! Als je online tickets aanschaft, betaal je €14,- per persoon. Aan de deur kosten de tickets €17,50. Kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis mee.Meer over Beurs Eigen Huis ontdekken?

Beurs Eigen Huis

winkelen

Bekijk meer:winkelen

adv.