Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x hier in Utrecht bestel je asperges

Door Bonnie Dekkers 5 mei 2020

Yesss, het is aspergetijd! Van ongeveer half april tot half juni kunnen we weer lekker asperges eten. Vind jij het leuk om de asperges thuis te koken of vind jij het makkelijker om ze te bestellen bij het restaurant om de hoek? In Utrecht kun je op veel plekken terecht voor het witte goud: wij zetten zeven adresjes voor lekkere asperges voor je op een rij.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Asperges van de familie Buijs

asperges
Foto: Unsplash

De familie Buijs is de enige aspergeteler in Utrecht. In hun boerderijwinkel vind je een uitgebreid assortiment aan asperges. Denk aan asperges van verschillende diktes, asperges om te roerbakken of stukken om aspergesoep van te maken. Daarnaast hebben ze alle benodigdheden voor een traditionele maaltijd: aardappels, eieren, ham en wijn. Weten hoe je de asperges thuis kookt? Ook daar kunnen ze je bij helpen. Tip: bel van tevoren of er nog voorraad is.


Meer over Boerderijwinkel familie Buijs ontdekken?

Boerderijwinkel familie Buijs speciaalzaken

Gesloten08:00 - 18:00

Soestdijkseweg Zuid 152, Utrecht

Bekijk meer:speciaalzaken

Drie versies bij STAN&CO

Trakteer jezelf dit weekend op een driegangendiner van STAN&CO voor slechts €29,-. Je kunt kiezen wat je als voor- en hoofdgerecht wilt, het toetje is cheesecake. Bij het voorgerecht heb je keuze uit Hollandse asperges met ingelegde zalm, beenham of pulled jackfruit.


Meer over Stan &CO ontdekken?

Stan &CO cafés

Geopend10:00 - 00:00

Ganzenmarkt 16a, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Groene asperges van BROEI

Ben jij gek op groene asperges? Bij BROEI bestel je een heus knolselderij driegangenmenu, waarbij het voorgerecht onder andere bestaat uit groene asperges. Het menu is op vrijdag, zaterdag en zondag op te halen voor €22,50 per persoon.


Meer over BROEI ontdekken?

BROEI cafés

Geopend09:00 - 23:00

Oosterkade 24, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Diverse aspergegerechten bij Orloff aan de Kade

Naast dat je bij Orloff aan de Kade de ‘salade Orloff’ met asperges erin bestelt, koop je hier ook diverse aspergegerechten (klik op het pijltje naar rechts in de afbeelding): wat dacht je van asperges met ham en krieltjes, asperges met gerookte zalm of een aspergepakket om thuis te koken? De prijzen verschillen van €8,50 tot €35,-.


Meer over Orloff aan de Kade ontdekken?

Orloff aan de Kade

Geopend11:00 - 01:00

Oosterkade 18, Utrecht

Hoofdrol voor asperges bij Noir

Ook de koks van Noir zijn dol op het witte goud. Bij dit restaurant wordt er van dinsdag tot en met zaterdag steeds een ander menu gekookt, welke je vindt op de website of Instagram. Omdat de asperges in het seizoen zijn, vind je deze de komende tijd vaak op het menu.


Meer over Restaurant Noir ontdekken?

Restaurant Noir restaurants en horeca

Geopend18:00 - 23:00

Lange Nieuwstraat 88, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Driegangenmenu van Kantien

Asperges van de barbecue, heb jij ze weleens gegeten? Bestel je een driegangenmenu van Kantien, dan krijg je dus onder andere asperges van de barbecue met gepofte krieltjes en ‘kruiden klets’. Ook Kantien wisselt dagelijks van menu. Heb je zin in asperges? Bekijk dan van tevoren of ze op de kaart staan. Je betaalt €17,50 voor drie gangen.


Meer over Kantien ontdekken?

Kantien eetcafés

Geopend15:00 - 20:00

Ravellaan 96, Utrecht

Bekijk meer:eetcafés

Asperges bereid op Vlaamse wijze van Koenraad

View this post on Instagram

KOENRAAD AAN HUIS Vanaf aankomend weekend kun je thuis van Koenraad genieten 🎩! Je kan kiezen uit drie verschillende spijsboxen. De boxen worden koud verzorgd, maar met de instructies van onze chef Robin heb je binnen de kortste keren de gerechten warm op tafel staan. Aan de zoetekauw en wijnliefhebber is ook gedacht! Bekijk het menu en bestel vóór vrijdag 15.00 uur op www.koenraadutrecht.nl #koenraadaanhuis #thuisuiteten #spraakwateraanhuis KOENRAAD AT HOME As of this weekend, you can enjoy Koenraad at home 🎩! You can choose from three different boxes. The boxes are served cold, but with our chef Robin’s instructions you’ll have your dinner ready in no time. We also have something for the sweet tooth and wine lover! Check the menu and order before Friday 15.00 o’clock at www.koenraadutrecht.nl #koenraadathome #eatathome #spiritsathome#

A post shared by Koenraad Utrecht (@koenraadutrecht) on

Bij Koenraad kun je sinds kort spijsboxen bestellen. De prijzen liggen tussen de €19,50 en €26,-. Ga je voor nummer drie, dan krijg je asperges die bereid zijn op Vlaamse wijze, met een heleboel lekkere groente en couscous erbij.


Meer over Koenraad Utrecht ontdekken?

Koenraad Utrecht restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Voorstraat 14, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Waku Waku Borrelbox

6 x hier in Utrecht bestel je lekkers voor bij de borrel

Borrelen bij onze Utrechtse lievelingscafé's is er nu niet bij, maar gelukkig kun je op veel plekken...

Lekker lokaal: 6 x bij deze kwekerijen en boeren in de buurt koop je verse producten

Redacteur May-Anne kreeg een vegan diner van WAKU WAKU thuisbezorgd: dit vond ze ervan

7 x deze Utrechtse zaken zijn open voor koffie to go

Tijd voor ijs: 4 x de favoriete ijssalons volgens de indebuurt redactie

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.