Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Getipt: hier vier je dit weekend het Smartlappenfestival

Aangeboden door Stadskasteel Oudaen 13 november 2019

Begin maar vast met je stembanden opwarmen en je heupen losdraaien, want komend weekend vindt het Utrechtse Smartlappenfestival weer plaats. Het meezingfestijn is gratis toegankelijk en wordt gevierd op diverse plekken in de stad. Zo ook bij Stadskasteel Oudaen: hier komt huisband Pure Ellende op 15 november de boel op stelten zetten. Geloof ons maar: dat wil je voor geen goud missen!

‘Hardbrekendste smartlappen’

De Utrechtse band Pure Ellende omschrijft hun muziek als  ‘een mix van de hartbrekendste smartlappen, glazuurafbrekende ballades en deftige Duitse schlagers’. Dat klinkt als een mooi feestje! Op de Facebookpagina van Pure Ellende vind je vast een voorproefje.

Lekker fout

Mocht dit jouw eerste Smartlappenfestival ooit worden, dan is het goed om te weten dat tijdens dit feestje écht niets te gek is. Dat betekent dat je die shiny legging of dat loeistrakke panterprintjurkje zeker weten uit de kast kunt trekken.

Kom je lekker meeblèren met Pure Ellende? Gezellig! Het optreden begint om 20.30 uur bij Stadskasteel Oudaen. Mocht je vooraf een goede bodem willen leggen, dan ben je hier uiteraard ook welkom om een hapje te komen eten. Een tafeltje reserveren doe je via de oranje button hieronder.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stadskasteel Oudaen. Meer over Stadskasteel Oudaen ontdekken?

Stadskasteel Oudaen

brouwerijen

Geopend09:00 - 23:00

Oudegracht 99, Utrecht

Bekijk meer:brouwerijen

adv.