Genieten van livemuziek tussen de hostelbedden: hier kan het

Aangeboden door Stayokay Utrecht Centrum 7 februari 2019

Wie gek is op livemuziek heeft ongetwijfeld weleens een huiskamerconcert bijgewoond. Ben je groot fan van dit soort intieme optredens? Blokkeer zaterdag 2 maart 2019 dan maar vast in je agenda. Het Stayokay Utrecht Centrum organiseert die dag namelijk voor de allereerste keer een heus hostelkamerconcert.

Livemuziek in een hostelkamer

Een hostelkamerconcert? Jazeker, je leest het goed! Eén van de hostelkamers van Stayokay aan de Neude wordt op deze avond tijdelijk omgetoverd tot knusse concertkamer. Dat wordt een avond genieten van fijne akoestische deuntjes, dus! 

‘Maar eh… wie treedt er dan eigenlijk op?’

We horen het je vragen. De eer is aan Anna Rune en Melissa Janssen. Anna kennen we als de zangeres die het laatste seizoen van ‘De Beste Singersongwriter van Nederland’ won. De carrière van deze Vlaamse muzikante nam na haar deelname aan de zangcompetitie een enorme vlucht. Inmiddels heeft ze op grote festivals als Sziget, Pinkpop en North Sea Jazz gestaan. De Eindhovense Melissa zingt al sinds haar elfde jaar en werd  bekend na het winnen van talentenjacht The Next Pop Talent in 2013. Daarnaast schopte ze het twee jaar later ook nog eens tot de halve finale van The Voice of Holland! Anna en Melissa hebben met hun popmuziek de harten van vele muziekfans veroverd en binnenkort kunnen we hen dus van wel héél dichtbij aanschouwen!

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Melissa Janssen

En dóór naar de borrel

Sta jij nu te springen van enthousiasme en kun je niet wachten tot 2 maart? Verzeker jezelf dan van een plek bij het concert door je hier aan te melden. Binnenlopen kan vanaf 18.30 uur, om 19.00 uur start het optreden en vanaf 20.15 uur kun je door naar de bar voor de aansluitende borrel. Gezellig!

The 5th, de bar van het Stayokay Utrecht Centrum, is een hotspot waar je echt naartoe wil. Waarom? Dat vertellen we je hier:

Stayokay Utrecht Centrum

Ontdekken: een verborgen borrelplek in het centrum van Utrecht

WAT?! Een borrelplek in hartje Utrecht waar jij nog nooit van hebt gehoord? Hoe kan dat nou? Nou, da...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stayokay Utrecht Centrum Meer over Stayokay Utrecht Centrum ontdekken?

Stayokay Utrecht Centrum

cafés

Nu open07:30 - 23:00

Neude 5, Utrecht

Bekijk meer:cafés

adv.