Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Utrecht

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Utrecht. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Rondstruinen op de Country & Christmas Fair

Kerstmarkt Haarzuilens

Het is november en dus is het wat ons betreft tijd om je onder te dompelen in kerstsferen. En waar kan dat beter dan op de Country & Christmas Fair bij Kasteel Haarzuilens? Met de mooiste cadeaus, kerstversieringen, de heerlijkste wijnen en delicatessen, maretakken en royaal gedecoreerde kerstbomen krijg je de kerstsfeer direct te pakken. Zondagmiddag 24 november kun je je tot 18.00 uur in dit ultieme kerstwalhalla wanen.

Borrelen bij Café Tilt

©Yourlittleblackbook.me

Ben je fan van bordspellen, dan zit je goed bij Café Tilt, want je vindt hier een goedgevulde spelletjeskast. Bestel er een lekkere borrelhap en een drankje bij, en je zondag kan niet meer stuk. Tip: Tilt schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

De Dom op

domtoren binnenstad utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Een leuk uitje: onze prachtige Domtoren beklimmen. Vanaf de Dom kijk je uit over zo’n beetje heel Utrecht. Momenteel wordt de toren gerestaureerd, maar het uitzicht wordt er niet minder om. Meer informatie vind je hier.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.