Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Utrecht

Aangeboden door FÏNLEY 29 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Utrecht. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

 Shoppen op de Luikse markt

de kledingbank utrecht
Foto: Unsplash

Op 15 december verandert de Jaarbeurs in een vintage-walhalla! Tijdens de zogenaamde Luikse markt vind je er ruim 450 kramen met de leukste tweedehands curiosa, vintage parels voor in je kast én leuke hebbedingetjes voor in huis. Een ideaal uitje voor de zondagmiddag met vriendinnen! Toegang kost €5,- en meer info vind je hier.

Borrelen bij Op Zuid

©Yourlittleblackbook.me

Genoeg geshopt? Tijd voor wat ontspanning. Daarvoor kun je goed terecht bij Op Zuid. Neem plaats aan een van de tafels en bestel gelijk ook een lekkere borrelhap. Neem er een FÏNLEY bij en je middag is compleet. Op Zuid heeft de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale. Deze frisdrank heeft een subtiel bittertje qua smaak en kun je puur drinken.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Nieuwe muziek ontdekken tijdens het Koekoek 030 Festival

muziek
Foto: Unsplash

Nieuwe muzikanten én plekken in Utrecht ontdekken: klinkt als een perfect zondagsplan, toch? Het kan tijdens het Koekoek 030 Festival, waarbij bijzondere Utrechtse plekken worden omgetoverd tot pop-up podium voor muzikaal talent. Het eerstvolgende optreden is dat van Hans Hannemann en Dana Alink op zondag 1 december bij Café de Stad. Het volledige programma van het Koekoek 030 Festival bekijk je hier.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.