Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3x leuke dingen voor een zondagmiddag in Utrecht

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

 Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Utrecht. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes. Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January en vraag jij je af hoe dat nu moet met die pubquiz die zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek? Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Gewoon puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. FÏNLEY is het ideale drankje om Dry January door te komen. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Maak een fietstocht

rhijnauwen
Foto: Facebookpagina landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen

Op een mooie wintermiddag is er niets ontspannender dan een flinke fietstocht maken met je familie of vrienden. Dat kan heel goed in Utrecht en omgeving! Maak bijvoorbeeld een ritje naar Amelisweerd en Rhijnauwen of ga – als je écht veel energie hebt – fietsen over de Utrechtse Heuvelrug. Daarna heb je die zondagmiddagborrel wel verdiend 😉.

Borrelen bij Hofman Café

Fïnley
©Yourlittleblackbook.me

Stuur je vrienden maar vast een berichtje, want een borrel op zondagmiddag bij Hofman Café is alles wat je nodig hebt in januari. In het café hangt een relaxte sfeer en de borrelkaart is top. Dry January wordt puur genieten met FÏNLEY: dit is een heerlijke niet-alcoholische frisdrank met een subtiel bittertje. Bestel bijvoorbeeld Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Naar het Centraal Museum

Zin in een culturele zondag? Breng dan een bezoek aan het Centraal Museum! Naast de vaste collectie kun je er terecht voor een expositie van modeontwerper Mathijs van Bergen. Nadat de ontwerper in 2018 stopte met zijn eigen label, schonk hij dertien van zijn meest bijzondere creaties aan het Centraal Museum.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.