Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Filmfanaten verzamelen! Dit weekend kijk je in Utrecht gratis Once Upon a Time in Hollywood

Door Pauline Dons 22 januari 2020

Heb jij de nieuwste Quentin Tarantino-film nog niet gezien? Op zaterdag 25 januari kijk je vanaf 20.30 uur de film Once Upon a Time in Hollywood in het Filmcafé. En, ook nog eens helemaal gratis! Het enige wat jij hoeft te doen is popcorn regelen, er goed voor gaan zitten en er een gezellige avond van maken.

Verhaallijn

In Once Upon a Time in Hollywood vertolken Leonardo di Caprio en Brad Pitt de hoofdrollen. Leonardo di Caprio speelt Rick Dalton, een acteur die ervan droomt om een grote rol te krijgen. Brad Pitt is zijn  stunt double en heet Cliff Booth. In de film worden werkelijkheid en fictie gecombineerd. Zo zijn Rick en Cliff fictieve personen, maar wordt het waargebeurde verhaal van Sharon Tate ook verteld. Sharon Tate was een bekende actrice in de jaren zestig. In augustus 1969 was zij hoogzwanger toen ze om het leven werd gebracht door volgelingen van sekteleider Charles Manson. De film gaat over hoe Rick Dalton zijn acteerdromen najaagt, terwijl zijn buurmeisje Sharon Tate uit de handen van Charles Manson probeert te blijven.

Praktisch

Vanaf 20.00 uur kun je binnenlopen bij het Filmcafé om een plekje te bemachtigen en om 20.30 uur zal de gratis film, met Engelse ondertiteling, van start gaan. De film is rond 23.00 uur afgelopen, maar daarna hoef je nog lang niet naar huis. Hierna gaat namelijk een ander evenement van start: De Leuke Feestje. Voor dit feestje moet je wel een kaartje van €8,- per persoon kopen.

Meer weten over de gratis film in het Filmcafé? Je bekijkt de trailer hieronder of klik op het blokje onder de trailer voor meer informatie: 

Lees ook:

bioscoop

Gratis Once Upon a Time in Hollywood kijken

Heb jij de nieuwste Quentin Tarantino-film nog niet gezien? Op zaterdag 25 januari kijk je vanaf 20....

Lees ook:

Activiteiten in Utrecht worden nóg overzichtelijker met de agenda van indebuurt

Zeg eens eerlijk, hoe vaak ben je naar de online zoekmachines gegaan om 'activiteiten in Utrecht' in...

10 x tips voor een dagje uit in Utrecht

Nieuw in Utrecht: je kunt nu speeddaten door bordspelletjes te spelen


Meer over Filmcafé ontdekken?

Filmcafé bioscopen

CAB-Rondom 90A, Utrecht

Bekijk meer:bioscopen

adv.