Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fijn feestje met véél speciaalbier: dit weekend kun je naar Mother’s Finest in Utrecht

Door Anne-Meike van den Berg 11 september 2019

Zin in een echt Utrechts bierfeestje? Dan moet je komend weekend op het Janskerkhof zijn. Van 13 tot en met 15 september proef je daar tijdens Mother’s Finest Festival bijzondere speciaalbieren van brouwerijen van over de hele wereld. Ook mogen de voetjes van de vloer met een supertoffe line-up aan bandjes en dj’s. Feest!

Een speciaalbierparadijs waar je bijzondere bieren proeft en ontdekt én lekker los kunt gaan op fijne deuntjes, dat is Mother’s Finest Festival. Er zijn proeverijen, je kunt meedoen aan een muziekquiz, op zondagmiddag is er een kinderprogramma, er is heel veel live muziek en er zijn lekkere happen te krijgen. Kortom: een fijn, Utrechts feestje waar je bij wilt zijn!

Speciaalbieren van over de hele wereld

Op Mother’s Finest Festival selecteren meer dan 25 verschillende brouwerijen van over de hele wereld hun ‘finest’ speciaalbier en presenteren deze op tap. Jij proeft uiteenlopende bierstijlen, gebrouwen door de beste craftbrouwerijen uit Amerika, Nederland en de rest van Europa. Benieuwd naar de hele lijst met brouwerijen? Hier kun je ze vinden. Aan eten is natuurlijk ook gedacht. Zo vind je dit weekend een mobiele barbecue op het Janskerkhof en haal je bij de Croquetten Boutique bijzondere kroketten.

Héél veel livemuziek

De line-up van Mother’s Finest Festival is een hele fijne, want iedere dag staan er bandjes en dj’s op het programma. Dat gaat van folk tot rock ’n roll en van hitjes tot country. Voor ieder wat wils, dus. Check de complete line-up via het Facebookevent van Mother’s Finest.

Praktische info Mother’s Finest Festival

Tot slot nog even wat praktische info over Mother’s Finest Festival. Dit zijn de openingstijden:

  • Vrijdag 13 september van 16.00 tot 01.00 uur
  • Zaterdag 14 september van 14.00 tot 01.00 uur
  • Zondag 15 september van 13.00 tot 21.00 uur

Bij binnenkomst betaal je bij je eerste bestelling aan de bar €7,50 voor een entreebandje en de borg voor het festivalglas. Bij inleveren van het festivalglas krijg je de borg van €4,- weer terug. LET OP: bij alle barren en foodtrucks kun je alléén met pin en creditcard betalen!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mother’s Finest Festival. Meer over Mother’s Finest Festival ontdekken?

Mother’s Finest Festival

entertainment

Vandaag gesloten

Janskerkhof, Utrecht

Bekijk meer:entertainment

adv.